![]() |
| |||||||
| Garip Olaylar(16+) Hiç başınıza ağzımızı açık bırakacak garip bişeyler geldi mi.¿ Buraya yazın. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
|
Jeff Green 32 yaşinda, Arizona/ABD'li bir adam.. bir sure once karisini kaybetmiş...kadin 29 yaşinda kalp krizinden ölmüş.. sevdigi birini kaybetmek her insani sarsar ama bu adam nasil sarsildiysa artik, karisinin topraga verilmesine 1 gun kala "onu kaybetmenin acisina dayanamiyorum, alip eve geri getiricem" diye ayaklanmiş... cenaze işleriyle ilgilenen gorevlileri arayip bunu onlara da soylemiş ve izin istemiş, adamlar şaşirmişlar ama nasil olduysa izin vermişler.. Jeff Green böylece "karicigim 7 kat topragin altinda olacagina evimizde olsun" diyerek almiş karisinin ölüsünü eve getirmiş... bununla bitmiyor, adam bir de "karim espri anlayişi gelişmiş bi kadindi" diyerek onu yeni kahve sehpasi yapmaya karar vermiş!!!! Tam 6.000.00 $'a cesedin bozulmasini engelleyecek şekilde ozel olarak tasarlanmiş koskoca bir cam masa yaptirmiş, ve kadini o camin icine yerleştirip masa diye salonun ortasina koymuş!!! Facebook sayfamızı beğenin.
__________________ ßyCoMéDy YkS Ko Zor Database : 46.20.5.198 Konu ßyCoMéDy tarafından (10-11-2008 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir.. | |
|
| | #2 |
|
amma manyaklar var yahu ![]() ![]() Facebook sayfamızı beğenin.
__________________ Abracadabra Young Money Cash Money Samurai I am a star. Started from the bottom now im here | |
|
| | #3 |
ewtFacebook sayfamızı beğenin.
__________________ ßyCoMéDy YkS Ko Zor Database : 46.20.5.198 | |
|
| | #4 |
|
kaynak yokmu? Facebook sayfamızı beğenin.
__________________ Hiç Kimse Yok Kimsesiz Herkesin Var Bir Kimsesi Ben Bugün Kimsesiz Kaldım Ey Kimsesizler Kimsesi! Fatih Sultan Mehmed Han | |
|
| | #6 |
|
Facebook sayfamızı beğenin.
|
| | #7 |
|
forumda resimli olarak verilmisti... Facebook sayfamızı beğenin.
__________________ FORUM KURALLARINA UYALIM UYMAYANLARI UYARALIM !!! [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RSL9hqk1pNE[/youtube] | |
|
| | #8 |
|
pardon kardeş ben bilmiyodum daha önce verildiğini Facebook sayfamızı beğenin.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| Bilgilendirme | Sponsor Linkler | Turkhackteam.net/org |
|
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır. Bu konular yönetimimiz tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular sitemizde bulunabilir. Bu tür konuları bize turkhackteamiletisim[at]gmail.com adresine mail atarak bildirdiğiniz takdirde en kısa sürede konular hakkında gerekli işlemler yapılacaktır. Please Report Abuse, Harassment, Scamming, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to turkhackteamiletisim[at]gmail.com Hiçbir zafer amaç değildir. Zafer, ancak kendisinden daha büyük bir amacı elde etmek için belli başlı bir vasıtadır. (M.KEMAL ATATÜRK) Sitemize reklam vermek için turkhackteamiletisim[at]gmail.com adresine mail gönderebilirsiniz. | ukash Sondakika Haberleri indir Ankara Organizasyon | Tema Desteği: www.tr-vBulletin.com Sunucu Sponsorumuz: Uzman Çözümler İnt.Hiz. Sistem Yönetimi: Sunucuoptimizasyon.com |