H
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • Hocam Aslında Aynı konu Ama İstek İstemiyorum sadece kucucuk Yardımlar istiyorum.inanınki forumda o kadar konu gezdim o kadar video izledim hepsi hazır sitelere hack ama benim istedigim baska bir siteye.Bu Hacki keyfden deil Sadece Hakkımı Geri Almak..Kucuk Bir Empati Kurun.Cok yanlızım ve kimse yardımcı olmuyor.Bari Siz Reddetmeyin..Tek umudum Sizsinz..
    malesef aynı konu ise hiç boşuna uğraşmayın kimse istek üzerine hack yapmaz burda :)
    Walla Ustad şimdi Ne Yalan Soyleyim.O Kadar Konu Actım O Kadar Konu Altına Yazdım Kimse Tık Demedi Bende Mecburen Boyle Bir Yol Denedim..Benim Tek Bir İstegim O da Bir KnightOnline Kopanel İndex Degistirme Ama Bir TürLü Basaramıyorum.Bu İndexi Eglence Mahsatıyla Degil.Oyunda Bir Cok Turku Dıslıyorlar..Oyunda Turk Sayisi Fazla Olmasına Ragmen Diger Avrupa Ülkelerina Ayrımcılık Yapıyorlar ve Bunu Kendime Yediremiyorum ve THT Halkı Olarak Sizlerden Yardım İstiyrum..Elimde Bir Cok Resimler Var Vatandasımıza Soven ing.Hadi Onu Gectim Peygamber Efendimize (S.a.v) Sovuyorlar ve Kimse Bişe Diyemiyor.Sizin Yardımızla Artık Buna Dur Demek İstiyorum..Saygılarımla..Lutfen Yardım Edin..
    Msn adresi kullanmıyorum.
    Öğrenmek istediklerinizi veyahut sormak istediklerinizi Tht yardım merkezine açarsanız orda yardımcı olmaya çalışırız.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.