B
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
1

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • Selam lg g3 de mikrofon kısımlarında çatlak oluyor demişsin ben allalı 2 ay oldu henuz bir şey yok senin ne zaman oldu yani kac ay sonra oluyor ve neden oluyor merak ettim de ;)
    sezer bi ne yazdıgımı falan söylermsiin benim haberim yok belki hesabım başkasnn eline geçmiştir ona göre önlem alayım
    Nickimle hitap edersen memnun olurum buno02. THT yardım merkezinde bir üyeye karşı lakayit bir tavrına denk geldim, postlarını sildim, seni de uyardım.
    Esprilerini yardım bölümünde kendine saklarsan daha iyi olacak, insanlar orada yaşadıkları soruna çözüm bulmaya uğraşmaktalar, espri ve eğlence için off-topice...
    İyi forumlar.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.