T
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • s.a kardes super ama programı bır turlu caliştiramadim yardimci olursan sevinirim simdiden tesekkurler
    S.a Kardeş Bu Şifre Kırma Programından elcomsoft internet password breaker nasıl kullanılıyor acaba ? yardımcı olursan sevinirim
    merhaba bn birinin msn şifresini ögrenmek istiyorum ama şifresi degişmesin istiyorum .bu programları acamıyorum. yardım lütfen . saygılar..
    abi bana msn kırıcı nasıl kullanılıyo göster facemi çaldılar herkese küfür ediyolar lütfen :((((
    abi ßenim Msn çaLındı aLr mısın Sana Zahmet

    edıt ıletısım adresı yasak // azeKBTlamer
    arkadaşım bana yardım edermisin ben hünüz iyi deyilim hackerlik olayında arkadaşımın msn hesabını çaldılar geri almadık hesabında point blank oynardı oda çalındı içinde para yüklü idi çalan kişi ile konuştuk bize 150 tl ye satacağını soyledi eyer yardım edebilirsen çok seviniriz
    Sa TYL Virüs Programın Hakkında Bir Şey Sormak İstiyorum.Benim Anti-Virüs Programı Dosyanı Kötü Amaçlı Olarak Görüyor Şimdi İndirirken Anti-Virüsü Kapatsam Zarar Olurmu O Kısmı Tam Anlayamadım Da !
    bi msn adresi var hiç bi şekilde kırılmıyor kimse beceremedi bi insan kulu yok mu bana yardım edecek :(
    senin mesaj yerine keylogger ve kullanımını anlattım bir bak anlamadıysan
    trojan ve virusler bölümünde yeni konu açıp anlatacağım tmm :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. Gauloran
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.