G
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • sa kardeşim. sanırım sende chatroulette token generator arıyorsun. bende arıyorum ama bulamadım. eğer bulduysan ve banada ulaşırsan çok memnun olurum. 4 günden beri arıyorum kafayı yiycem artık
    >>>%100 Çalışan Facebook Beğeni Uygulaması/Hilesi<<< bu yazıyı imzandan kardır forumda yasak
    Tamam ustalar..Zaten o blogu taşıyorum...soracağım püf nokta var bazıları yayınlıyor şiir istem falan yazmışlar onlarda uyarılıyor mu,yoksa ileriki rütbelerde serbest mi?
    sitenin kaydını yaptınmı sitae kaydı derken direk link kaydı değil kaydı yapılacak olan..

    Örneğin link:
    wwww.wupload.com/12349876
    Olsun sadece dosya paylaşımını sağlayan genel site adresini kullanıyoruz ,Wupload, ultimate file hosting. gibi...

    Bu arada bulduğun premiıum şu 24 saat içinde banlananlardan mı?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. johndoe11
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.