ihan3t
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
21

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • İyi günler üstad.
    Biraz araştırdım ama elle tutulur bir sonuca varamadım.
    Pythonda threadlere öncelik ataması yapmanın yolu var mı? Görev önceliği nasıl kontrol ediliyor?
    Teşekkürler şimdiden.
    iyi günler abi.
    Çok katmanlı mimari yapılarını anlatan projelerde core katmanı görüyorum. Tam detaylı bilgiye de ulaşamadım. Engin tecrübeleriniz doğrultusunda Bilgi verirseniz çok sevinirim.
    Django için kitap önerir misiniz ? konunuzda şu kitabı önermişsiniz : Django . Ozamanlar eski olduğundan bahsetmişsiniz iyi yorumlarda göremedim acaba hala öneriniz geçerliliğini koruyor mu ?
    Hocam iyi günler, Sap Business One 'SDK' Setup dosyasını (deneme sürümünü) bir türlü bulamadım, bulduklarım da şirket maili ile kayıt istiyor. Acaba deneme versiyonunu indirebileceğim bir yer biliyor musunuz ? veya deneme sürümü mevcut mu?
    Daha önce yazmış olduğunuz blog veya öğrenirken takip ettiğiniz kaynaklar var ise kendilerine talibim... Çiçeği burnunda bir stajyer olarak çok ihtiyacım var. Örneklendirmelerle anlatılmış yabancı kaynaklardan çıkarım yapabiliyorum ancak ingilizcemi daha ileri seviyelere getirene kadar Türkçe kaynaklara mahkumum...
    Merhabalar, nasılsınız?

    .net ile ilgili açtığınız konuları bir gün mumla arayacağım hiç aklıma gelmezdi, en anlaşılır Türkçe kaynak sizinkilermiş bunun kanaatine vardım. Emeğinize sağlık.

    He bu arada restful & dapper konusu da açarsanız tadından yenmeyecek gibi :D
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. johndoe11
  2. firehackturk
  3. blink1337dagger
  4. Baybars.03
  5. TheAbraham
  6. 'Albatros
  7. xxtra
  8. ByToluidin
  9. 81u3hat
  10. teux
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.