H
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Profilinizi görüntüleyen kullanıcılar Geri bildirim istatistikleri

  • kardes server oluşturmalı keylogger yapacam bi türlü yapamadım bi yardımcı olsan
    hajkajan ne bukadar kotusun alt tarafı bıldıklerını aktarıcaksın webhackla ılgı bısıler solıcen ne o lafları kullanıosun ne gerek war burası guzel bı forum ve saygılı olalım.. :D
    Kardeşim seni yemiyorum, öyle bir niyetim de yok. Ben bugüne kadar 7-8 site hackledim. Onlar da IIS Açığı ile. O da hack sayılmıyor zaten şuan. Diğer yöntemleri de anlamıyorum zaten. Sana yalan söylemiyorum. Yazılım ve grafikte iyiyim sadece.
    ya yeme benıbe ya bı ıyılık ıstedık ıyıkı bılmıoz cocuk muhalemesı uyapıonuz bı ogrencım olcam ogret ıste su hackerlıogı?
    Kardeşim o kadar site büyükleri var forumda, onlara danış. Ya da forumda araştırma yap dökümanlar oku ben sana yardım edemicem.

    Hem benım ilgi alanlarım Yazılım ve Grafikerlik. Hack ile ilgilenmiyorum. anlamam da :)
    HackAjan sen ogret abi haftada 1 gunde olsa yeter artık su hackerlere bı ders wermenın zamanı qelmöedımı yardımcı oılmucanmu sana muhtac bırıne ne olur yetıstır benı yawas yawasda olsa ya haftada 1gununu ayıramazmısınya...!?
    devidazim kabul ettim isteğini.
    Bana abi demene gerek yok :)
    Hem de ben sana hacker olmayı öğretemem hacker olmak o kadar kolay bişey değildir bunun için senelerini vermen lazım. Forumda hack ile ilgili birçok döküman var. Ordan araştır bul :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…

Profili Son Görüntüleyenler

  1. johndoe11
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.