AgongyS
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • <!-- //Bu hesabı artık güncel olarak kendim kullanıyorum. Forum içerisinde aktiflik seviyemi korumaya çalışacağım.. -->
    //Çokça sayıda tarafıma gönderilen özlem ve merak mesajlarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum...
    //Hesabı uzun zamandır kullanan diğer aile bireyinin açtığı konular düzenlendi.
    Esenlikler beyler artık nadiren aktif de olsa forumdayım. Daha öncesinde bir aile bireyim kullanıyordu. Bilişim öğrencisi ve, bayağı eksiği vardı. Bu forumu kullanmasını tavsiye etmiştim. Onun açısından da bayağı yararlı olmuş anlaşılan. Çok uzun süren bir ayrılıktan sonra (**.10.2012-günümüz) yeniden aranızda yer alıyorum. Ki bendim, şu an bazı ciddi projeler dahilinde iken buralarda olmam ve sizleri yoklamam gerek.

    Tekrardan Merhabalar;
    Saygılarımla
    merhaba ben bu programın key ve pachlerini isticektim teşekkürler şimdiden. Ad-Aware Free Antivirus 4.6
    Selâmün aleyküm ben pd proxy'nin birtürlü crack dosyasını bulamadım bi yardım edin voucher code bulunsada olur
    yazılım istek grubu

    sizden şöyle bir program istiyom basit birşey zamanım pek yok ama ugraşamam

    excel yani tablolu bir form ayarlayın ad soyad numara sınıf puan şeklinde bir tablo alta bilgiler girilcek yani excel'e yapan kişiye bir süprizim olucak.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.