X
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • ÖnceLkLé SeLamn aLeykm. Ben Daha Once TurKojen 4 Proqramını KuLlanıyordm Bazı Sorunlardan Dolayı Sanala Ara verdm progRamı Gmaile Attm Suan Indırmeye caLisiyoRm ama Wurs NedeniyLé Indıremıyorm yaRdmcı OLuRsanz SewınıRım.. SAyGı ve SewqiLeRmLé .
    Senden istediğim; Bu şerefsizin asıl ip sini(ttnet in hatta tahsis ettiği ip)nasıl bulabilirim.Eğer bulabilirsem Bilişim Mahkemesinde dava açacağım.Elimde bikaç ip var ama zannedersem Kırklareli telekomun ipleri. Yardım etmek istersen e-adresim: Edit : Hea7 | İletişim Adresi Vermek Yasaktır.! Teşekkürler
    Şerefsiz diyorum çünkü Atatürk'ümüze ve Millet'imize sürekli küfür ve hakaretler yağdırıyor(yarım yamalak ingilizcesiyle) Araştırdım ve annesi Türk babası Bulgar gavur dölünün tekiymiş.Kırklareli'nden bağlanıyor. Ama şerefsiz kick ve ban atmaktan başka bişey yapamıyorum. ip değişince tekrar giriyor.
    hayırlı günler üstad. Önemli bi sorunla alakalı 2 msj göndermiştim ama galiba beceremedim.Yardım edersen sevinirim.Konu şu: CoD2 yi biliyorsundur multi oynuyorum ve sürekli takıldığım servera Lina, Emma, ZiZi gibi yabancı niklerle Türkiye'den bişerefsiz bağlanıyor.
    Sevgili kardeşim yorumunda zombi pc diye bişeyden bahsetmişsin lütfen bana bunu birazcık anlatırmısın istersen özelden de konuşabiliriz.
    yorumunuzu tam olarak anlayamadım.. dogru konusumusunuz gibi birşey yazmışsınız ..tam olarak ne demek istediğinizi yazarmısınız..
    Selaymın aleykum kardesım ben bü tür programlarda deneyimliyimdir int. cafede saldırıyorum bu yüzden bi suç teşkil etmiyor alırsan sevinirim.
    Sa oncelikle kolay gelsin imzani gordum botnet ve ddos atakla ilgili bir kac sorum olacak simdi biz bir cok ip uzerinden saldiri yapiyoruz ya 3 5 tane internet kafenin ip sini alsak onlariin pc lerle yapabilirmiyiz ?
    Aleyküm Selam Kardeşim Sağlık Olsun Uyarı Yapılmadan Sınırsız Ban Vermişler Haksızlığın'da Bukadarı.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.