HACKERMMCONLINE
Değerlendirme:
0%
Tepkime puanı
0

Profil mesajları Son aktivite Gönderiler Hakkında Geri bildirim istatistikleri

  • 1 delille 100 alimi ikna edersiniz, 1000 delille 1 cahili ikna edemezsiniz. Ne tartışıyorsunuz bununla işinize bakın siz. Madem biz din düşmanıysak defolsun gitsin.
    Temsili

    Geleceğine yemin et vereceğim adresimi. Gel hele ben bir sana Osmanlı Tokadını indireyim. Seni reel hayatta bilseydim, seni tahtalı köye göndermiştim. Sizin gibiler yüzünden ailemden 2 kişiyi kaybettim. Adamsan çık ortaya.
    Görünür yaparız kafanı yorma paşam bekliyorum bu arada.Bıcağını bile keskin olsun kesmekte zorlanm****lavye delikanlısı seni.
    Konularını ben silmiyorum.Görevli arkadaslara bildiriyorum bu 1.
    Işıdcı kardeş gel bekliyorum bu 2.
    Burası hack formu düzgün şeyler yazıp kurallara uymak zorundasın bu da 3.
    kardeşim web ve server güvenliğinden yararlan ayrıca revalation keylogger ile bir keylogger oluşturup adama gönder fudlamayı unutma.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.