[BOMBA KONU]Mass Deface Port Tools Kullanımı / Erzurumluu/ 2017

kelvinxry

Katılımcı Üye
23 Ara 2022
366
104
Merhabalar günümüzde zone sitelerinde gördüğümüz ama nasıl yapılacagını bilmediğimiz taktiğin sırrını veriyorum hemde port açmanıza .vs gerek yok iyi kullanımlar :)



İlk önce perl tabanlı verdiğim dosyayı editleyin notpadd ile önümüzde port sayısı yazar local rootun yanında orayı istediğiniz bişey yapın ben 31312 yaptım bu ne demek oluyor söyliyim örneksite.com:31312 orada indexiniz gözükür. İndex' i nasıl görürüm diyorsanız aşağıda turkhackteam.org erzurumluu yazar oraya kendi isminizi girin :) bu kadar.



Her hangi bir site de shelliniz olması gerek sonra shell de her hangi bi dizine upload edin verdiğim dosyayı Sonra çalıştırın nasıl çalışır peki tabiki de perl dosya.pl komutuyla çalışır ve başka komut girmenize gerek kalmaz şuna dikkat edin dosya yı attığınız dizinde komutu çalıştırın. Sonra ise viewdns den server deki sitelere ulaşın ve onların sonuna da .com:31312 yazıp enterlayın bitti :) diğer sitelere de bakabilirsiniz.



Resimler

d7mDdD.png




By3NQM.png




VirüsTotal Sonuç Temiz

VirusTotal



İNDİRMEK İÇİN RAR ŞİFRESİZDİR :)

Dosya.tc - ?cretsiz, H?zl? ve Kolay Dosya Payla??m?

Alıntı değildir anlatımda ufak tefek hatalar yapmış olabilirim kusura bakmayın seviyorum sizleri iyi günler




Elinize sağlık.
 

Dex1337

Uzman üye
23 Eyl 2016
1,691
34
Londra
Merhaba araç güncel kullanmadığım için bilgisayarımda mevcut değil ama google dan aratarak bulabilirsiniz. Değerli yorumlarınız için teşekkürler
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.