Instagram Reklam Çıkma Methodu

mehmet3107

Yeni üye
22 Eyl 2022
5
3
Merhabalar
Instagram da reklam çıkıyorum fakat eşik methodu gerekiyor 20 , 30 dolar max harcama oluyor bazı arkadaşlar 70 dolar kadar reklam çıkıyor bilgisi olan var mı teşekkürler.
 

user.thestorm

Katılımcı Üye
6 May 2023
412
182
Merhabalar
Instagram da reklam çıkıyorum fakat eşik methodu gerekiyor 20 , 30 dolar max harcama oluyor bazı arkadaşlar 70 dolar kadar reklam çıkıyor bilgisi olan var mı teşekkürler.
Instagram'da reklam verirken harcama miktarı birçok faktöre bağlı olarak değişebilir. Reklam harcamalarınızı etkileyen faktörler arasında hedef kitlenizin büyüklüğü, reklamın hedeflediği konumlar ve zamanlama gibi unsurlar bulunur. Ayrıca, reklamın kalitesi, içeriği ve hedef kitlenizin ilgisi gibi faktörler de harcama miktarını etkileyebilir.

Reklam eşikleri veya minimum harcama limitleri, reklamverenlerin Instagram reklamlarında minimum bir harcama yapmalarını gerektiren bir mekanizmadır. Bu eşikler genellikle reklamverenlerin reklam kampanyalarını daha etkili bir şekilde yönetmelerine yardımcı olur ve daha küçük bütçelere sahip reklamverenlere daha fazla kontrol sağlar.

Reklam harcamalarının arkadaşlarınızın harcamalarından farklı olması, reklamverenlerin farklı hedefler ve bütçelerle reklam kampanyaları oluşturmasıyla ilgili olabilir. Bazı arkadaşlarınızın daha yüksek bütçeleri olabilir veya farklı reklam stratejileri deneyebilirler.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.