Ddos atan 18 yaşından küçük kişiler ceza yer mi?

thebeard

Özel Üye
15 Mar 2018
3,503
4
1,041
Eğer dava edilirse ve suç olduğunu bilmiyor ise sorun olmaz. Psikolog karşısında zaten sorgu tarzında bir muhabbetiniz geçiyor. Onaylanırsa bir şey olmaz. Bunu yaparken 18 değil de sanırım 16 ya da 17 yaş altı olması gerekiyordu tam emin değilim.
 

ANKA1034

Katılımcı Üye
26 Haz 2020
304
51
Sanmıyorum eğer DDOS'un etkisi büyük ise dikkate alınabilir ama ufak çaplı bir sistemi 2-3 dakika düşürdüyse kimse umursamaz diye düşünüyorum.
 

'Türk

Moderasyon Ekibi Direktör Yrd.
5 May 2020
2,433
33
1,500
K E R K Ü K
düz öyle saldırdı diye karakola çağırsalar problem olmaz, uyarırlar geçerler. AMA iş mahkemeye taşınırsa siciline işlenir, yiyecek olduğu ceza yaşından dolayı çok olmaz ama polislikte askerlikte ve memurlukta engel olur
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.