internetten para kazanma fikirleri

admin44

Katılımcı Üye
6 Kas 2023
453
139
TÜRKİYE
selam aleyküm internetten para kazanma için bir fikir buldum gidip fabrika satış mağazası ndan tişört,kazak filan yani elbiseler Alaçam nede olsa oralarda daha ucuz daha sonra Instagram,letgo, Facebook vb sosyal medya platformu üzerinden satış yapacam para transferi için tosla kullanacam ve bir yurt dışı iki yut içi numara bulunduracak böyle bir fikrim var ne diyorsunuz olurmu işe yararmı büyütürsem işi Trendyol da da açarım
 

'Anka

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
8 Eyl 2021
3,373
2,569
Fabrika satış mağazalarından aldığın ürünleri sosyal medya üzerinden satabilirsin. Trendyol'da da mağaza açabilirsin. İnternetten para kazanmak için fabrika satış mağazalarından ürün alıp sosyal medya üzerinden satma fikrin güzel. Bu işte büyümen için işini kaliteli, düzgün, güvenilir olmakta fayda var. Yani ürünü alacak kişiye güven vermek lazım. Bu sayede daha fazla ürün satabilirsin diye düşünüyorum. Başarılar.
 

sezgico

Üye
29 Eki 2009
213
1
Öncelik reklam reklamı iyi yaparsan ikinci aşama olan pazarlamayı düzgün yapman lazım bunlarıda iyi olursan isternette satamayacağın şey yok ama tshort işi biraz sıkıntı şöyle bi tshort alıyorsan her bedenini bulundurman lazım bazı bedenler elinde kalabilir vs. İnternetten baskılı marka tshortların satışı moda bu ara. Sistemi düzgün oturtursan çok iyi kazanabilirsin. Ama herşeyin başı reklam.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.