TurkHackTeam

W
Will Graham
cevabını merak ediyorum hem de çok
Mirliva
Mirliva
Öncelikle merhabalar. Estağfurullah, rahatsızlık vermediniz. "Discord kanalından bir takipçimiz" demişsiniz hangi kanal tam anlamamış olmakla beraber forumumuzda birşeyler öğrenerek kendini geliştirmek isteyen bir kişinin üye olma zorunluluğu yoktur.
Mirliva
Mirliva
Forumumuzdaki tüm içeriklere üye olunmadan da ulaşılabilir. Forumumuza ait discord kanalımıza üye olarak ister üyelerimiz ile ister yöneticilerimiz ile sohbet kanallarından bilgi alabilir ve üyelik alımları ile ilgili duyuruları da takip edebilirsiniz.Üye kayıt sistemimiz alınan kararlar neticesinde bu halini almış bulunmaktadır.
Mirliva
Mirliva
Forum misyonumuzun "Bu misyonu kabul eden TurkHackTeam mensuplarının sorunlarıyla hiçbir şart gözetilmeksizin ilgilenilecektir." maddesi uyarınca mevcut üyelerimiz için geçerlidir. Bahsettiğiniz şekilde bir üyelik kaydı gerçekleştirmek bizi paradox bir durum içine sokarak bu durumu herkes için uygulanabilir hale getirilmek durumunda bırakacak ve üyelik alımları için alınan karara ters düşecektir.
AXPA
AXPA
Tekrar Merhaba,
Discord Siberatay sunucusunda @ScorskY isimli üye.
Genç bir arkadaş ve sanırım çok istekli.
1 gün arayla katılımı kaçırmış.
Sizce bir imkan varsa ve uygun görüyorsanız dahil edelim.
THT Ailesine katkısı olacağını düşünüyorum.

Saygılarımla,
AXPA
AXPA
AXPA
Merhaba,
Son yaptığınız açıklama da haklısınız ancak bazen görev sorumluluğu dahilinde insiyatif kullanmak ve lider olarak imkan tanımak da önemlidir.
Yine de alınan kararlara karşı gelmek hoş bir durum sayılmaz.
Bu nedenle üye alımlarının tekrar ne zaman planlandığı hususunda bilgi verebilirsek ve bunu duyurursak bize yakışanı yapmış olacağımızı düşünüyorum.

Özetle; şimdi alamıyorsak en azından bir tarih verelim ki beklentileri boşa çıkarmayalım.

Saygılarımla,

AXPA
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.