Herkese Selam Özellikle Hackerlara:))

burock21_6

Yeni üye
17 Tem 2010
33
0
Ben aranıza yeni katıldım ve ilerde tek hayalim iyi ve sağlam bir hacker olmak ama bunun için öncelikle napacağımı bilmiyorum her yerde diyorlar ki önce bilgisayarı kurcala ben acıkcası bunun pek bi faydası olduğunu düşünmüyorum hackerlk daha cok yazılım üzerine kurulu nede olsa... Benim pc cok iyi değil hatta vasat bile denebilir... Ve bu pc yi en az 1 sene değiştiremicem o zamana kadar yapabilceğim bir şey varmı ???
 

Daddy

Yeni üye
15 Ağu 2010
3
0
Hayal ettiğin şey bilgisayar başında olacak ve bilgisayarı iyi derecede bilmeyi önemsemiyorsun? İlginç geldi biraz:) Kolay gelsin..
 

haven

Kıdemli Üye
21 Tem 2009
2,836
0
нєяуєя∂єη!
öncelikle hosgeldin kalıcı olman dileği ile form kurallarını okumalısın sonra siteyi takib et bi kaç sonra bişiler yapmaya baslarsın.. ama sabırlı olmasın hemen bi anda olcak sey değil bunlar ama çalısma performansına bağlı.. iyi formlar..
 

burock21_6

Yeni üye
17 Tem 2010
33
0
herkese teşekkürler hoş bulduk önemsemiyor değilim herkes aynı seyi söyliyo diyelimki bu asamayı hallettim sonra nolcak onu merak ediyorum:D
 

kmaiml

Uzman üye
5 Mar 2008
1,246
0
System32
ya arkadaşlar kardeşimiz 3 hafta önce açmış sizde ölü konuyu diriltiyorsunuz !!!!

asdera58

ihbar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.