E-Okul Notlarınızı Değiştirin!

Critical Damage

Yeni üye
2 Haz 2010
15
0
Merhaba Arkadaşlar,
Bugün facebook'da dolaşırken bir arkadaşımın paylaştığı post'u gördüm ve içim kıpraştı :)
Kontrol ettim, gerçekten çalışıyor.

  1. E-Okul'a Giriyoruz
  2. Bilgilerimizi girdikten sonra "Tamam" diyoruz ve sisteme giriş yapıyoruz.
  3. Notlar,Devamsızlık katagorilerinden herhang birine giriyoruz.
  4. Ardından adres çubuğundaki https://tik.lat/R50xX vs vs yazan bölümü siliyoruz ve aşağıdaki metni eksiksiz yazıyoruz.(Metin forumda sansürlü olarak gözüktüğü için ss şeklinde verdim.)
adszqgz.jpg


Sayfamız editleme'ye açılıyor ve herhangi bir sayıya tıklayarak silebilir, değiştirebiliriz.
Fakat bu notlar sadece bu girişlik değişiyor, bunun anlamı bir dahaki giriş yaptığımızda gerçek notlarımızı karşımızda tekrar göreceğiz.

Peki... Her seferinde bu koda ihtiyacımız olabilir, fakat kod her zaman elimizin altında olmayabilir, bu durumda tarayıcınızın yer imleri çubuğuna yeni bir sayfa ekleyip URL kısmına
bu verdiğimiz kodu yazıyoruz, ismide "E-Okul Not Değiştirme" Olabilir :)
Bu şekilde Her değiştirmek istediğinizde değiştirmek istediğiniz sayfaya gelip "E-Okul Not Değiştirme" 'ye tıklarsanız notlar değişmeye hazır hale gelir.

Dipnot: Kod her internet sitesini düzenler, e-okul'la sınırlı değilsiniz...
Kod Alıntı da olsa bir teşekkürü çok görmeyin :) Mutlu Okullar
 
Son düzenleme:

asmmehmet

Üye
12 Tem 2009
99
0
javascript: ********.body.contentEditable = true; ********.desingMode = on;

buyrun sızler için yazdım eziyet etmeyin copy past :D bu arada teşekkürler hocam
 

welat3347

Katılımcı Üye
9 Tem 2009
293
0
kardeş bu değiştiriormu gerçekten ben değiştirdim gene aynı not geldi yardimci olurmusun
 

Critical Damage

Yeni üye
2 Haz 2010
15
0
verdiğim kodu doğru şekilde girdiğine emin ol, kodu girince enter'la sonra herhangi bir notunun üstüne tıkla sil,değiştir.
 
25 Ara 2010
175
0
ya bu sadece ozaman oluyo sonra tekrar girdiğinde değişiyo ama şu işe yarıyo: aile e-okula baktığında bunu yaparsanız notları yüksek görür, yani aileyi kandırmak için işe yarar bişi :D
 

mamo25

Yeni üye
12 Ocak 2011
9
0
Bence kandırmak İstediğin ailen olur ama en büyük kandırmayı kendine yaparsın :twist Zaten Aile Çocuklarının ne olduğunu bilirdir :twist Aama tavsiyem bu ve bunun gibi programlara muhtac kalmadam kendi çabanızla notlarınızı düzelttin..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.