Web hack...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RaxiD

Kıdemli Üye
10 Haz 2010
3,954
7
127.0.0.1
Arkadaşlar bu bedava blog yada forum veren tr.gg yada blogcu.com var ya onlardan temin edilen sitelere index atılamaz diyorlar ama Samura!,Tehlike80,Black-Box ve İdeaLİST'de felan görüyorum indexi basıyorlar.Bunu site sahibine birşey yapıp şifresini alıpta mı index atıyorlar yoksa sitede açık mı var ? Açık olacağını sanmıyorum.Nasıl oluryor kafam karştı ???
 

CaLLaHaN

Uzman üye
6 Kas 2010
1,935
0
117
ƒєηєявαнçєCυмнυяiyeti
1. si kardeşim düzelteyim,
bu forumda kimse Türk Sitesi hacklemez.
2. O sistemlerin açıklarını bulursan ,tüm tr.gg li siteleri hacklersin.O da çook zor birşey.
O sitelere index basanlar; Admin şifresini Sosyal mühendislik yoluyla alıyorlar.(Yani Kandırıp da)
 

CreMieu-X'

Kadim Üye
16 May 2010
5,532
0
Burbank
Arkadaşlar bu bedava blog yada forum veren tr.gg yada blogcu.com var ya onlardan temin edilen sitelere index atılamaz diyorlar ama Samura!,Tehlike80,Black-Box ve İdeaLİST'de felan görüyorum indexi basıyorlar.???

Bu Kişilerin Hiç Free Site Hacklediğini Görmedim :) Ayrıca Gövde Gösterisinde Rastladım Dersen Free Siteler Gövde Gösterisine Konmaz...
 

RaxiD

Kıdemli Üye
10 Haz 2010
3,954
7
127.0.0.1
Yani bir site için ohoo :D Tamam sağolun.Türk sitesi hacklenmez diyorsunda,öyle şerefsizler var yada yukarıda saydıklarım yapıyor suç mu ? Hayır tabiki.Uygunsuz davranış içeren siteler için dedim. V For Hacker o yazdğım kişilere bir derdim felan yok yani Türk sitesi hackledi diye felan sadece nasıl olduğunu sordum.Onları görmesem söylemezdim :) Ama cevabımı aldım sağolun çok teşekkürler. /Kilit.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.