Turkhackteam.net/org - Turkish Hacking & Security Platform...  
Geri git   Turkhackteam.net/org - Turkish Hacking & Security Platform... >
Turkhackteam Under Ground
> THT Yardım Merkezi

THT Yardım Merkezi THT Yardım Merkezi Bölümümüzden,Sorunlarınızı Belirterek Görevli Arkadaşlardan Yardım İsteyebilirsiniz!


Bilgisayarımı kasmıyacak Anti-Virüs Programı arıyorum

THT Yardım Merkezi

Yeni Konu aç Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 15-03-2013   #1
  • Offline
  • Yüzbaşı
  • Genel Bilgiler
Üyelik tarihi
Aug 2012
Nerden
YerelDisk :F
Mesajlar
Konular
Ettiği Teşekkür
125
9 Mesajına
9Teşekkür Aldı
  
Arrow Bi El Atsanız



Bilgisayarımı kasmayacak ArcaVir2013 gibi bir virüs programı arıyorum ArcaVir2013+Lisans da olabilir ama ben bulamadım yada başka kasmayan bi virüs programı da olur.(Link verirseniz dahada güzel olur) >>>TEŞEKKÜRLER<<<



Facebook sayfamızı beğenin.
    



__________________
╔═══════۩═══════۩═══════۩═══════۩══════╗
BeN' Sokak Lambası Değilim.
Bana Her 10 Metrede Rastlayamazsın..
'BeN' Gökteki Ne bir yıldız,
Nede bir ay'ım Gökyüzüne Bakınca Beni Göremezsin...
'BeN' Sadece Bir Rüzgarım Varlığımı Hisseder,
Fakat Bana Dokunamazsın. !
'BeN' Sadece 'Eser' Geçerim..!!

╚═══════۩═══════۩═══════۩═══════۩══════╝

Konu evdeoturuyom tarafından (15-03-2013 Saat 17:40 ) değiştirilmiştir..
Offline  
Alıntı ile Cevapla
Alt 15-03-2013   #2
  • Offline
  • Yüzbaşı
  • Genel Bilgiler
Üyelik tarihi
Aug 2012
Nerden
YerelDisk :F
Mesajlar
Konular
Ettiği Teşekkür
125
9 Mesajına
9Teşekkür Aldı
  


Bir Kişi Bilemi Bakmaz Yahu



Facebook sayfamızı beğenin.
    



__________________
╔═══════۩═══════۩═══════۩═══════۩══════╗
BeN' Sokak Lambası Değilim.
Bana Her 10 Metrede Rastlayamazsın..
'BeN' Gökteki Ne bir yıldız,
Nede bir ay'ım Gökyüzüne Bakınca Beni Göremezsin...
'BeN' Sadece Bir Rüzgarım Varlığımı Hisseder,
Fakat Bana Dokunamazsın. !
'BeN' Sadece 'Eser' Geçerim..!!

╚═══════۩═══════۩═══════۩═══════۩══════╝
Offline  
Alıntı ile Cevapla
Alt 15-03-2013   #3
  • Offline
  • Yüzbaşı
  • Genel Bilgiler
Üyelik tarihi
Aug 2012
Nerden
YerelDisk :F
Mesajlar
Konular
Ettiği Teşekkür
125
9 Mesajına
9Teşekkür Aldı
  


/güncel



Facebook sayfamızı beğenin.
    



__________________
╔═══════۩═══════۩═══════۩═══════۩══════╗
BeN' Sokak Lambası Değilim.
Bana Her 10 Metrede Rastlayamazsın..
'BeN' Gökteki Ne bir yıldız,
Nede bir ay'ım Gökyüzüne Bakınca Beni Göremezsin...
'BeN' Sadece Bir Rüzgarım Varlığımı Hisseder,
Fakat Bana Dokunamazsın. !
'BeN' Sadece 'Eser' Geçerim..!!

╚═══════۩═══════۩═══════۩═══════۩══════╝
Offline  
Alıntı ile Cevapla
Alt 15-03-2013   #4
  • Offline
  • Tuğgeneral
  • Genel Bilgiler
Üyelik tarihi
Oct 2012
Mesajlar
Konular
Ettiği Teşekkür
29
131 Mesajına
335Teşekkür Aldı
  


Msc ~ microsoft security essentials Bu Anti Var bende 3 k Mı ole bısı yıyr 0 Kasma Yrd Olduysam Teskkuru Hor Gorme



Facebook sayfamızı beğenin.
    
Offline  
Alıntı ile Cevapla
Bu üyeler kemik344 nickli üyenin mesajına teşekkür etti
evdeoturuyom (15-03-2013)
Alt 15-03-2013   #5
  • Offline
  • Asteğmen
  • Genel Bilgiler
Üyelik tarihi
Mar 2013
Mesajlar
Konular
0
Ettiği Teşekkür
80
3 Mesajına
3Teşekkür Aldı
  


Eset Nod32 3.0 STABİL SÜRÜM ve FULL + KURULUMLA FULL LİSANS YADA CRACKSİZ FULL SÜRÜM OLARAK KULLANACAKSIN ARAŞTIR.



Facebook sayfamızı beğenin.
    



__________________
[ S C B ]
BİR ZAMANLAR ÖYLEYDİ...
2 SENE BAN
Offline  
Alıntı ile Cevapla
Bu üyeler CYBERGATE nickli üyenin mesajına teşekkür etti
evdeoturuyom (15-03-2013)
Alt 15-03-2013   #6
  • Offline
  • Yüzbaşı
  • Genel Bilgiler
Üyelik tarihi
Aug 2012
Nerden
YerelDisk :F
Mesajlar
Konular
Ettiği Teşekkür
125
9 Mesajına
9Teşekkür Aldı
  


Işte bu aradığım virüs programı 0 kasma çok teşekkür ederim



Facebook sayfamızı beğenin.
    



__________________
╔═══════۩═══════۩═══════۩═══════۩══════╗
BeN' Sokak Lambası Değilim.
Bana Her 10 Metrede Rastlayamazsın..
'BeN' Gökteki Ne bir yıldız,
Nede bir ay'ım Gökyüzüne Bakınca Beni Göremezsin...
'BeN' Sadece Bir Rüzgarım Varlığımı Hisseder,
Fakat Bana Dokunamazsın. !
'BeN' Sadece 'Eser' Geçerim..!!

╚═══════۩═══════۩═══════۩═══════۩══════╝
Offline  
Alıntı ile Cevapla
Alt 15-03-2013   #7
  • Offline
  • Yüzbaşı
  • Genel Bilgiler
Üyelik tarihi
Aug 2012
Nerden
YerelDisk :F
Mesajlar
Konular
Ettiği Teşekkür
125
9 Mesajına
9Teşekkür Aldı
  


yalnız ArcaVir Security lisans anahtarı-key bilen yazabilirmi?



Facebook sayfamızı beğenin.
    



__________________
╔═══════۩═══════۩═══════۩═══════۩══════╗
BeN' Sokak Lambası Değilim.
Bana Her 10 Metrede Rastlayamazsın..
'BeN' Gökteki Ne bir yıldız,
Nede bir ay'ım Gökyüzüne Bakınca Beni Göremezsin...
'BeN' Sadece Bir Rüzgarım Varlığımı Hisseder,
Fakat Bana Dokunamazsın. !
'BeN' Sadece 'Eser' Geçerim..!!

╚═══════۩═══════۩═══════۩═══════۩══════╝
Offline  
Alıntı ile Cevapla
Alt 15-03-2013   #8
  • Offline
  • Üsteğmen
  • Genel Bilgiler
Üyelik tarihi
Feb 2013
Mesajlar
Konular
Ettiği Teşekkür
12
30 Mesajına
34Teşekkür Aldı
  


Nortonu tavsiye ediyorum kendimde kullanıyorum.



Facebook sayfamızı beğenin.
    



__________________
obstacLE^
Offline  
Alıntı ile Cevapla
Bu üyeler Mehmet Aslankaya nickli üyenin mesajına teşekkür etti
evdeoturuyom (15-03-2013)
Alt 15-03-2013   #9
  • Offline
  • Tuğgeneral
  • Genel Bilgiler
Üyelik tarihi
Apr 2012
Mesajlar
Konular
Ettiği Teşekkür
321
342 Mesajına
455Teşekkür Aldı
  


pc yi kasmaması için Avira veya Eset Nod32 ama eğer pc kale gibi olsun diyosan Kaspersky derim ama oda pc yi yavaşlatır



Facebook sayfamızı beğenin.
    



__________________
Türk korkmaz, korkutur.
Bir sey isterse onu yapmadikça
vazgeçmez. Hangi ise el atarsa
basarir.


THT MAFYA OYUNU
Bir Hatam Olduysa Af Ola
Offline  
Alıntı ile Cevapla
Bu üyeler By-Hard nickli üyenin mesajına teşekkür etti
evdeoturuyom (15-03-2013)
Alt 15-03-2013   #10
  • Offline
  • Kategori Moderatörü
  • Genel Bilgiler
Üyelik tarihi
Aug 2012
Nerden
____________
Mesajlar
Konular
Ettiği Teşekkür
625
577 Mesajına
1.033Teşekkür Aldı
  


ESET NOD32 Antivirus & Smart Security 6.0.308.1 Final TR - Katılımsız

Katılımsızdır.



Facebook sayfamızı beğenin.
    



__________________

Cesaret45 -> SaLii -> GravityForce


Twitter -> @GravityReis
Offline  
Alıntı ile Cevapla
Bu üyeler GravityForce nickli üyenin mesajına teşekkür etti
evdeoturuyom (15-03-2013)
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Sizin Yeni Konu Acma Yetkiniz var yok
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı


Bilgilendirme Turkhackteam.net/org
Sitemizde yer alan konular üyelerimiz tarafından açılmaktadır.
Bu konular yönetimimiz tarafından takip edilsede gözden kaçabilen telif hakkı olan veya mahkeme kararı çıkmış konular sitemizde bulunabilir. Bu tür konuları bize turkhackteamiletisim[at]gmail.com adresine mail atarak bildirdiğiniz takdirde en kısa sürede konular hakkında gerekli işlemler yapılacaktır.
Please Report Abuse, Harassment, Scamming, Warez, Crack, Divx, Mp3 or any Illegal Activity to turkhackteamiletisim[at]gmail.com


Hiçbir zafer amaç değildir. Zafer, ancak kendisinden daha büyük bir amacı elde etmek için belli başlı bir vasıtadır. (M.KEMAL ATATÜRK)




Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2013
Tema Desteği: www.tr-vBulletin.com



Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0 ©2011, Crawlability, Inc.