THT-Night - THT-Day ?

silentman0142

Katılımcı Üye
29 Nis 2023
326
56
gündüz yaptığımızda çok parlak oluyor ayriyetten yukardaki bar siyah kalıyor. onun için siyah tema daha uyumlu ve hoş bence. kişiden kişiye değişir tabi
 

Trenbolone

Üye
28 Ocak 2023
199
344
Calculus Δy/Δx


Mesajını gören herkes kesin kararını vermiştir diye düşünüyorum.

Gece temasını geçtim üstüne bilgisayarın gece ışığını da kullanıyorum. Gözlerimden kan akmasını engelliyorum. Tavsiye ederim.
 
Son düzenleme:

SP

Kıdemli Üye
29 Eki 2018
2,694
564
Tabi ki de koyu mod. Her saniye flashbang yemiş gibi dolaşmak istemem. Sadece forum için de böyle değil, işletim sistemleri dahil kullandığım her uygulama ve sitede koyu mod destekleniyorsa onu kullanıyorum. Açık mod bana göre değilmiş.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.