1000 TL'ye BotNet Nasıl Kurulur ?

atletich1boa

Katılımcı Üye
2 Tem 2013
672
0
Selmn Alykm Dostlarım ! Şimdi Ben BotNet İşi'ne Gircem. 1000 TL'ye Sunucu + Source + User Lazım. Kuramyı Hiç Bilmiyorum. Anlamam Daha doğrusu. Yardımlarınızı Bekliyorum. Ayrıca USER Satan Arkadaşlar Bana PM Atmaları Rica Olunur !
 

maymaa2

Uzman üye
19 Tem 2013
1,532
0
Kardeşim biraz udlama öğren vea paranı udlama öğrenmekle harca kendi userini kendin kas hem daha fazla kasarsın hemdegitmez sağlam yaparsın istersen sana udlama öğretebilirim öm at
 

Star-Turk

Kıdemli Üye
2 Kas 2012
3,516
7
Bu işe 1000 tl vermen çok gereksiz , %100 fud crypterler satılıyor git al bir tane birde sağlam botnet al kimse önüne geçemez zaten virüsü yaya gidebilirsin.
 

lKenpachi

Kıdemli Üye
11 Nis 2013
2,709
0
C.İ.N City
Bu işe 1000 tl vermen çok gereksiz , %100 fud crypterler satılıyor git al bir tane birde sağlam botnet al kimse önüne geçemez zaten virüsü yaya gidebilirsin.

Sonuna kadar katılıyorum kardeşim %100 Crypter alsa daha iyi işini görür.

Botnet öle har baba yiğidin harcı değildir sonra sen usher alıcam diyorsun o usherler arkadaşın dediği gibi 1 aya hiç biri kalmaz. Parana yazık olur keşke dinleseydim dersin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.