1000 yakın oyun hilesi tek proqramın içinde

13 Eyl 2010
132
0
29
size müthiş bir program içinde bütün oyun şifreleri var buyrun burdan indirin::::
http://www.gezginler.net/modules/myd...tabase&lid=786


1000'e yakin oyun cozumu ve 11.185 oyun hilesi...

CheatBook Database tum mevcut oyunlari destekleyen, internetteki istisnasiz En Genis oyun destegine sahip bir hile programidir.

Bu program ile Bilgisayar, Playstation, Playstation 2, Playstation 3, Sega, Nintendo 64, Nintendo DS, DVD, Gameboy Advance, Gameboy Color, Xbox, Gamecube, Dreamcast, N-Gage, Super Nintendo, Sony PSP gibi bircok platformlardaki mevcut olan tum hilelere sahip oluyorsunuz. Ayrica 1000'e yakin sayida detayli ve bastan sona Oyun Cozumleri de emrinize amade oluyor.

Eger oyunlarda ekstra silah, yasam ve diger bolumlere gecmek istiyorsaniz bu ucretsiz hile bankasi tam size gore...

Program icerisinde, su anda 11.185 adet oyunun hileleri bulunuyor. Ancak bu sayi, her gecen ay, yeni oyunlarin cikmasina gore, program guncellemesi yapilarak arttirilabiliyor. Oyunlar alfabetik siraya gore siralaniyor. Siz oyunun uzerine tikladiginizda ilgili hileler editor penceresinde sergileniyor; bu bilgileri ister yazdirabilir, ister kaydedebilirsiniz. Arama ozelligi ile listeden aramak yerine kolayca istediginiz hileye ulasabilirsiniz. Ayrica kendi ozel hilelerinizi de girebileceginiz bir sistem de programda mevcut durumda.

Programin Ozellikleri :

# Her ay dahili olarak veritabanini guncelleme destegi (Her ayin birinde yeni cikan oyunlar icin olan hileler dahili guncelleyici sayesinde innDirilip programa entegre edilebiliyor)
# Kolaylikla duzenlenebilen hile menuleri
# Tam oyun cozumleri
# Dosya ve resim destegi
# Gelismis istatistik ozelligi
# Konsol hileleri destegi ( 16 farkli konsol destegi )
# Yenilenmis dahili hile aramasi ozelligi
# Tetris oyunu
# Kisayol yoneticisi ( Hemen hemen tum faydali hile ve oyun siteleri )
# Gecmis kaydi destegi
# Haber ve Guncelleme bildirimleri
# Hex editoru, HTML ve Metin belgesi donusturucusu gibi cesitli ek araclar
# Kisisel kullanici veritabanlari
# Degistirilebilir tablolar destegi
# Eski veritabanlarini alip kullanabilme


Program, 2006 Haziran ayi itibari ile tum oyunlarin hilelerini icermektedir. Bu tarihten sonra cikan yeni oyunlar icin, program icindeki guncelleme secenegini kullanarak son cikan oyun hilelerini de programiniza alip kullanabilirsiniz.

Editorun Yorumu : CheatBook Database 2006, tartismasiz olarak; tum oyun ve konsol hilelerini barindirdigi ve her gecen ay yenilendigi icin Oyun severlerin vazgecilmez bir yardimcisi olacaktir. Bu alanda da diger TUM programlardan daha kolay kullanimli ve daha guncel olmasi bakimindan 5 puani rahatlikla haketmektedir. Eger sıkı bir oyuncu iseniz ve oyunlari bir kez de hileleri ile bitirmek isteyenlerdenseniz, bu programi size rahatlikla oneririz.


rapqolick 2010:yaho1


 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.