2012 MMS Adresleri

kutlay510

Katılımcı Üye
13 Eki 2012
395
0
Ev
Merhaba arkadaşlar. Son günlerde TV programı üstünde çalışıyorum. Bir çok kanal ekledim fakat Kanal D ve Star'ın bir türlü mms adreslerini bulamadım. Baya bi denedim ama hiç biri çalışmadı. Elinde olan var mı?
 

sezgin1444

Kıdemli Üye
3 Şub 2012
3,061
4
f3nr1r@R00T
sana tavsiyem mms kullanma web sitesinden izletmeni tavsiye edeim bende mms ile yaptım hepsi günceldi 2012 mmslerdi ama 1-2 ay oldu artık çoğu çalışmıyo onun yerine internet sitesine yönlendirsin bir web browser ekle
 

vural62

Yeni üye
22 Eyl 2012
13
0
bu kanalları yayınlayan playerlar var internette sonunda rtmp falan var onların kodlarına in ve internet controls ekle daha sonra buton ekle butona webbrowser1.navigate ("kanalın ip adresi") yanlız bu kod sadece internette playerlar için geçerlidir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.