2013 hacklenmemek icin onemli kurallar!DIKKAT

lahmerTqizz

Katılımcı Üye
16 Eki 2012
254
0
C:\Program Files (x86)
1.Arkadaslar oncelikle forumda mit.tc uzantili email almak ve benzeri uzantili epostalar almayiniz.
kghhk.png


Hacker uzantili bir eposta sizi hacker yapmaz .mit uzantili epostada sizi mitci yapmaz.
Guvenlik acisindan bu olayi ele alicak olursak , eposta acmak icin 30 $ karsiliginda host veren siteler var.Bunlar eposta hizmeti sunmak icindir.Boyle bir hosta sahip oldugunuz zaman kullanicilarin istedikleri eposta uzantilarini sagliyabilirsiniz.Ornegin [email protected]
Peki ne ise yarar.size renkli uzantilari saglayan kisiler verdikleri butun epostalari kontrol edebilirler.ornegin
1,1 Facebookta havaniz olsun diye o uzantili epostayi kullanirsiniz!buda facebook hesabinizin baska birisi tarafindan kontrol edilmesi demektir!
1,2 Anternatif epostalarinizin guvenligini bu epostayla saglamaya calicirsiniz! fakat butun epostalarinizin kontrolunu hostun sorumlusuna verirsiniz!
Alacaginiz emailer genelikke HOTMAIL ,GMAIL,VB BUYUK DEV SIRKETLERIN EPOSTA SUNUCULARI OLMALIDIR!

kghn9.jpg

2.INTERNET CAFELER:
2,1 Artik internet kafelerin %30 guvenli degildir.peki ne yapmamiz gerekiyor.
Oncelikle pc ye bir restart daha sonrada anti virus aktifmi yoksa deaktifmi diye bakalim!
Deaktifse aktif yapalim.
Sadece film falan izliyeceksek hic denisiklik yapmayin.fakat login olmaniz gereken bir site varsa ekran klavyesini kullanin!
Bu isten nimetlenenler ekran klavyesini silerler.2 dakkada indirin ve onunla login olun!
Deepfreeze diyenelere eger kirilmissa ekran klavyesi ile koruma saglarsiniz.kirilmamissa en basta attigimiz restart pcyi ilk kurulusundaki haline cevirecektir.

kghj8.png


3.Eger kendi pcniz varsa ve ben ratlar loggerler kullanacan diyorsaniz,mutlaka VMware Workstation adli programi kullanin!windows xp yi kullanmaniz onerilir1
Eger ben devamli bankalarla internet uzerinden havale falan yapiyorum diyorsaniz farkli bir isletim sistemi kullanin.ve bu kesinlikle windows olmasin.
Ben backtracki kullaniyorum.elimde skype ucretlerinden oldugundan!
Siz ister ubuntu veya backtracki kullanabilrisiniz!
Simdilik aktarabilecegim bilgiler bu kadar.
Zaten geriye kalan fake yontemleri veya trojan yememeyi falan bunlari 3 yasindaki cocuklar bile biliyorlar!

kghx9.jpg
kghsw.jpg



 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.