2014 ygs sınavı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PoYRaZ001

Uzman üye
7 Tem 2012
1,260
0
ERZURUM
Arkadaşlar sınav sorularının çalındığını söylüyorlar ve internete OSYM nin verdiği 32 sorudan basşka verilmiyen sorularıda koymuşlar , sizcede çalınabilir mi ya da çalındı mı ?
 

bukalemun92

Katılımcı Üye
29 Şub 2012
747
0
İzmir!
İnsan oğlu bu her şey beklenir, duyduğuma göre artık sınav olan sınıflara kamera bile koyuyorlarmış, acaba soruları hazırlayanlar ve basımından sorumlu kişileri de kamera kaydına alıyorlar mıdır? diye sorası geliyor insanın. Yani kopya başta verildiyse sonradan gözetlersen ne olur...
 

EmpoRe

Kıdemli Üye
18 Ocak 2012
3,626
6
-29. Galaksi
Yahu 2 milyon kişinin girdiği bir sınavdan bahsediyoruz :) Kitapçığı yayınlamamak zaten başlı başına bizim işlevsel bir beynimiz olduğunu yok saymak demek oluyor, neyse burası Türkiye :)
 

VFoRBMW

Uzman üye
25 Eyl 2012
1,617
0
LOST
Dostum sınavdan çıkınlar yayınlamıştır. Yani aklında kalan soruları koymuşlardır. Çalınma olayı yine her zamanki gibi ortalık karışsın ayağı.
 

yasin0233

Katılımcı Üye
5 Eki 2012
569
0
Mersin
Siyasi Olarak Algılamayın Ama Cemaat Her Sene Çalıyordu...Şimdide Çalmıştır Hiç Kuşkunuz Olmasın ve Eger Bunun Üzerine Gidilirse ve Resmi Olarak Cemaatin Soru Çaldıgı Anlaşılırsa Sınav İPTAL...Ama ÜZerine Gideceklerini Sanmıyorum...
 

TheKar1zma

Özel Üye
1 Eki 2012
9,317
50
-
Her sene aynı tantana...

Her konuda siyasi tartışma farklı görüşlere karşı çıkma vs vs.

Konuyu Kilitliyorum Gereksiz Mesaj Atılmaması İçin

İyi Forumlar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.