Tehlikeli İçerik 2023!!Deep Web Onion Linkleri!!(Forum&Chat&Onion Site)

iskabo

Black Hat
28 Kas 2023
131
58
2023!!Deep Web Onion Linkleri!!(Forum&Chat&Onion Site)
(Deep Web'e girmeyin!!Sorumluluk size aittir!!)
*Bazı linkler çok defa paylaşılmış olabilir.Kusura bakmayın...
Ben kendi deneyimlerimi anlatmak isterim.Farkım budur;amacım bilgilendirmektir.


TENEBRİS:Türk forum sitesidir.Diğer forumlarda aktivite gösterildi.2023 yılında kuruldu.Relatedx forumunda ismini duyurdu.Örgüt adı:Codex-Tenebris.
Slogan ve İdeoloji:Tenebris Forum, düşüncelerin özgürce dolaştığı bir dijital mekandır. Burada her fikre saygı duyulur ve konuşma özgürlüğü kutsal kabul edilir. Anarşinin gücüyle bir araya gelen bireyler, bilgi ve düşünceleri paylaşarak kolektif bir akıl oluştururlar. Tenebris, sadece bilgi değil, aynı zamanda dayanışma ve empati de barındıran bir topluluktur. Burada herkes eşittir, hiçbir ayrım gözetilmez. Her türlü kontrolcü gücün kollarından uzak gerçeği bulabileceğiniz bu derinliklerde, ışığı kucaklamaya davetlisiniz...



http://zqktlwiuavvvqqt4ybvgvi7tyo4hjl5xgfuvpdf6otjiycgwqbym2qad.onion/wiki/index.php/Main_Page
Hidden Wiki:Bizim kullandığımız Vikipedinin dark web halidir.Kaliteli ve bilgilendirici bir sayfadır.Herkese öneririm.Kendiniz hesap oluşturup yazı paylaşabilirsiniz.Hatta duyduğuma kadar hidden wikinin reklamını yapanlar 10$-15$ arası para veriyorlarmış...



AnonBlogs:Kendinize özel sayfa oluşturabiliyorsunuz.Gizli belgeler ve satışlar oluyor!


OnionMail:Güzel bir mail hizmetidir fakat çok önermem.Hızlı hesap açılıyor...


RelatedX(Deepx):Türk forum sitesidir.Çok popüler.Yks ve çoğu olaylar burada geçildi.Sistemi ve bazı kullanıcalar çok bilgilidir.Sadece lvl sistemi biraz saçma fakat bazı trollerin önüne geçilir


Zlibrary Articles: PDF ve bazı bilgilendirici kitaplar var.Arama motoru gibidir.


Proton Mail:Bence en kaliteli mail hizmetidir.Bende kullanıyorum.Bazı özellikleri paralıdır.


TürkOnionİndex:Yıllarıdır forumlar ve onion siteler hakkında endeksliyen bir platformdur.Scam listi bile var.


BlackHatChat Değişik ve ilginç mesajlar dönüyor.Şuanlar da çok işi bilenler yok gibi.Hem iyi hem de kötü yanları var fakat piyasadaki bence şuan en iyi 5chat onion sitesine girebilir...



Okuyun ve araştırın.Dikkatli olun...

İstediğiniz onion siteleri açıklamalarımı ve deneyimlerimi sizinle paylaşabilirim.Devamı gelecektir...
İyi Günler
elinize sağlık
 

01Kevin01

Katılımcı Üye
4 May 2022
428
224
Email Onion Site
!!UYARI!! EĞİTİM İÇİN YAPILDI
!!WARNING!! MADE FOR EDUCATION

Mail2Tor​

http://mail2torjgmxgexntbrmhvgluavhj7ouul5yar6ylbvjkxwqf6ixkwyd.onion/

07aec64c-fcf1-47e1-99fe-7d82e5b8c7f4



Email Anonim​

http://anonimjjzzccjgmxgowzgbp3eocjljdxz2lban7ozwmdrudopezvugqd.onion

bbccb871-1e64-4fbd-aaf2-0da350748d87


DNMX email​

http://hxuzjtocnzvv5g2rtg2bhwkcbupmk7rclb6lly3fo4tvqkk5oyrv3nid.onion/


3ae0aa40-f8f7-4a76-804d-348689061244
 

01Kevin01

Katılımcı Üye
4 May 2022
428
224
Eğer ilgilenmemi veya paylaşmamı istediğiniz yukarıdakilerden hariç ve farklı onion bağlantılar var ise bana söyleyebilirsiniz.Ayrıca siteleri özel olarak inceleyip konu açabilirim ve site yöneticisini bulmayı çalışıp;konuşabilirim.
 

Lihtg

Moderatör
15 Mar 2022
1,863
772
lihtgTHT.php
Hocam gerçekten elinize emeğinize sağlık harika konu, github linklerinizi de inceledim o da ayrı detaylı önemli siteler var.
 

01Kevin01

Katılımcı Üye
4 May 2022
428
224
BlackHatChat 'ın paralosaını hatırlayan varsa yazarsa sevinirim. :)
Deep web'e girmeyiniz!Sorumluluk size aittir.Rastgele parola ile giriyorsunuz.Çoğu chat sistemi öyledir ve rastgele parola ile girdikten sonra kayıt hakkında public notes veya giriş yapıtğınızda bir takım yöntemler ile kayıt olursunuz yoksa kullandığınız nick başkasıda kullanabilir.Ayrıca bütün chat sistemlerine rastgele parola ile girilmez ama blackhatchat ve benim paylaştığım github sayfamdaki chat sistemlerine rastgele parola ve güvenlik kodunu yazarak giriş yapabilirsiniz.
 

01Kevin01

Katılımcı Üye
4 May 2022
428
224
Merhabalar,yukarıdaki link veya görsellerde bulunan sitelerle hiçbir şekilde bağlantım yoktur.Hiçbir örgüte bağlı değilim ve sadece bilgilendirme yapıyorum.Yukarıdaki bağlantıların getireceği sorunlar sizi ilgilendirir,sorumluluk size aittir.

Hello, I have no connection with the sites in the links or images below, I am not affiliated with any organization and I am only informing you. The problems that the links below will bring are your business, the responsibility belongs to you.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.