5 Sene İçinde THT ne olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ACE Veen

Uzman üye
4 Şub 2023
1,129
5
569
Belirsiz
Az önce bu soruya benzer bir konu gördüm. Ve aklıma bu soru aklıma geldi. Cevaplarınızı Alalım.
Evet arkadaşlar. Sorum, THT önümüzdeki 5 yıl içerisinde hangi yeniliklere sahip olacak? Değerli Yorumlarınızı bekliyorum.
Forum Teması Güncellenir, çoğu kişi sanalı bırakır, paşa hoca site hacklemeye devam eder
 

İnterestHacker

Katılımcı Üye
24 Mar 2022
333
2
89
Dünya
Moderatör tarafında düzenlendi:

314Kachu

Üye
8 Eyl 2009
228
1
167
Seni seçtim 3.14Kachu
Az önce bu soruya benzer bir konu gördüm. Ve aklıma bu soru aklıma geldi. Cevaplarınızı Alalım.
Evet arkadaşlar. Sorum, THT önümüzdeki 5 yıl içerisinde hangi yeniliklere sahip olacak? Değerli Yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba hocam,
Bu sorunun cevabı aslında THT'd bulunan her üye'nin 5 sene sonra kendini nerede gördüğü ile alakalı. Bireysel olarak 5 sene içerisinde kendimizi şu an yaptığımız şey ile ilgili geliştirirsek 5 sene sonra hem biz hem de THT çok iyi bir konumda olacaktır diye düşünüyorum.
 

'GÖKKURT

Junior Hunter
10 Şub 2019
344
3
222
Her 5 senede bu soru sıfırdan tekrarlanmış olsa , bu soruyu soran 5. nesilsin ve son 4 neslin durumu karanlık THT hala aydınlık ... Genel duruma bakarsak bu soruyu 3.gören nadir ... 😉
 

WHITERUBY

Uzman üye
20 Şub 2023
1,684
6
1,582
🔱
Yapay zeka interneti tamamen esir alacak.Ne forumlara ne de google'a ihtiyaç kalacak.Siber güvenlik ve AI dışında yazılım ve bilgisayar sektörü kalmayacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.