86 Eşi ve 170 Çocuğu var!!...

_EReNCaN65

Adanmış Üye
19 Eyl 2008
6,402
2
VAN
68758.jpg
Nijerya'lı emekli öğretmen Bello Abubakar halinden mutlu olsa da erkeklerin kendisini örnek almasını istemiyor.
Bello Abubakar'ın 86 eşi ve 170 ****** var. Emekli öğretmenin sınır gücü sayesinde bütün eşlerin kendisiyle evlenmek istediğini söylüyor.

Allah'tan aldığı güçle 86 eşi kontrol ediyormuş



2.20080809091754..jpg
Normalde 10 eşli erkeklerin bu strese dayanamayarak kalp krizinden öldüğünü söyleyen Abubakar, Allah tarafından kendisine verilen güçle tam 86 tane eşini kontrol edebildiğini belirtti.

Şifacı olarak biliniyor

170 ****** olan Bello, bütün eşlerinin kendisiyle evlenmek istediğini çünkü ülkesinde ünlü bir şifacı olarak bilindiğini kaydetti. Kuranı Kerim'in eş konusunda erkekleri kısıtlamadığını ifade eden Bello, limiti insan gücünün belirlediğini ifade etti
 

MaltepE

Üye
6 Ocak 2009
56
0
kardes dogru sölüüyon adamın saglanmış bizsi gibi çalışmış masslah çocuk ların biriine bisi alsa hepsine almak zorunda :D:D:D:D:D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.