'Ağaç adam' köklerinden kurtuldu

ByVolDemort

Uzman üye
2 Kas 2009
1,043
0
C:\Intel
fft17_mf28177.Jpeg

'Ağaç adam' köklerinden kurtuldu


**** Koswaraezyalı, 15 yaşından bu yana el ve kollarına yayılan siğillerle yaşıyordu
Genç yaşında dizinin kesilmesi sonucunda vücudunda çıkan siğiller yüzünden el ve ayaklarında tıpkı ağaç kökü gibi uzantılar oluşmaya başlayan **** Koswara adlı Endonezyalı, geçirdiği bir dizi operasyonla, uzantılarından büyük ölçüde kurtuldu.

Telegraph gazetesinin haberine göre 'Java'nın ağaç adamı' lakaplı 37 yaşındaki Koswara'nın, geçen Ocak ayından bu yana geçirdiği operasyonlarda, el ve ayaklarından yaklaşık 2 kilo ağırlığında siğil alındı.

Ellerindeki fazlalıklardan kurtulan ve bu sayede parmaklarını kullanmaya başlayan Kuswara'nın, yattığı hastanede en büyük tutkusunun sudoku çözmek olduğu belirtildi.

Yıllar sonra el ve ayak parmaklarını yeniden görebilen Kuswara, kalan siğillerinin de 2 operasyon sonrasında büyük ölçüde alınmış olacağını, iyileşme döneminden sonra da kendisine öncelikle bir iş, daha sonrasında ise 'evlenebileceği bir kız bulmak' istediğini söyledi.

Son derece ender rastlanan bir vaka olan ve tıp uzmanlarını şaşkına çeviren Koswara'nın sorununun, vücudunda siğillere yol açan ve bağışıklık sistemini zayıflatan son derece ender bir genetik bozukluktan kaynaklandığı tespit edilmişti.

Doktorlar, sentetik A vitamininin düzenli verilmesiyle Koswara'nın tedavisinin mümkün olduğunu açıklamıştı.
 

chocux

Yeni üye
17 Haz 2010
31
0
uwww s: bune yha




Bir rüyadır gece hiç oLmadığı kadar gerçek
Hem geçmiş vardır içinde hem de geLecek
An’dır geçmişi ve geleceği bir çırpıda siLecek
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.