!!!Amerikan ve israil detaylı boykot ürünleri listesi !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

B0Z0

Uzman üye
20 Kas 2009
1,567
0
ELAZIĞ
allaha çok şükür sadece evimizde olanlarki eşyalarda var arçelik felan diğerlerinde hiç birini kullanmıyoruz bu listeye göree tabi
 

xprensm1x

Yeni üye
24 Ocak 2009
2
0
almamamız gereken malların yanında almamız veya Türk malı olan (öyle çok kaliteli olmasına gerek yok orta dereceli de olur...) ürünlerden birkaç örnek verseniz de biz de o malları gönül rahatlığıyla alsak. tamam almamamız gerekenler önemli ama daha bunlardan birsürü liste var hangi birini aklımızda tutacaz hem onların mallarının isimlerini hafızamıza kazıyacağımıza Türk mallarının isimlerini öğrenir kullanırız. cevap yazacak varsa mesaj olarak ulaştırsa bana iyi olur (lütfen) fazla forumlarda dolaşma vaktim olmuyor takip edemiyorum sürekli.
 

legendd35

Yeni üye
2 Haz 2010
1
0
arkadaşlar merhaba forum a yeni üye oldum olma sebebim de sizlerden yardım alabilmek sosya paylaşım ağı facebook da Türkiye yi aşağılayıcı sayfalar açılmaktadır bu sayfaları facebook kapatana kadar propaganda yapacak bu şerefsiz israilliler lütfen bu konuda bu sayfaları bloke veya hack yapabılecek arkadaslardan yardımlarını beklıyorum bir TÜRK Olarak bu kansızların amaçlarına ulaşmamaları gerek duyarlı kardeslerımden msj beklıyorum saygılar... linkler aşağıdadır.

https://tik.lat/5FKWi

https://tik.lat/w1trd

https://tik.lat/7O9uL
 

TÜrk_ülkü

Yeni üye
2 Haz 2010
1
0
ya ben yenıyım .... bu mossad tın bıle sıtelerını hacledıler... bende ogrenmek ıstıyorum ... işrail sıtelerını patlamak cokertmek ıstıyoum .. naısl yapılıyor yardım plz ...
 

VATANGÜL54

Yeni üye
25 Haz 2010
2
0
Bütüm markaları yazmışlar maşallah.Araştırıp konuşmak lazım...Ben aynı zamanda o markaları buraya yazanların o ürünleri kullanmadığına inanmıyorum..
 

myteril

Üye
26 Ağu 2008
66
0
Vatanını milletini seven kişilerin bir sektör içinde istihdam edilmesi ve bu sektörden doğacak paranın bir kuruşu bile doğrudan veya dolaylı yoldan İsrail ve yandaşlarına gidiyorsa göndereni sektörden çıkarmak.

Bence Çözüm Yolu Bu Ama Şu anda Türkiye'de böyle bir işi yapacak ne vatanını milletini seven kişilerin oluşturduğu bir grup var ne de bu istihdamı sağlayacak bir kişi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.