Android Cihazı Hackleyin #UnequaL 30.06.2016 Yeni Sürüm

reso

Üye
26 Eyl 2007
140
0
Emeğine sağlık fakat bi sorunum var.Kendi wifi deki telefonlara girebiliyorum fakat no-ip ile kendi interneti açıkken olmuyor neyi eksik yaptığımı birtürlü bulamadım.Yardımcı olurmusunuz
 

IIHDIISüvariII

Katılımcı Üye
21 Ağu 2016
344
1
MARS
dostum eline sağlık.
peki wifi ye bağlı olmayan bir telefona nasıl sızarız.
whatsapp weya faceden konustugumuz kişini telefonuna
 

ilker2148

Üye
19 Eyl 2012
187
0
Arkadaşalar bu proğramı kullanabilmeniz için belli bir ücret karşılığı satın almanız lazım yoksa çalışmaz boşuna uğraşmayın benim gibi.
 

kanka111

Yeni üye
1 Tem 2015
22
0
Peki bir soru kardeşim bu senin wifine bağlanan ıp adreslerini aldın ordan ? o ilgimi çekti atıyorumki bi telefonu elimize aldık o kişinin ıp adresini alsakda uzaktan bağlantı yapabilirmiyiz ?
 
1 Eyl 2014
53
0
Usta ben bunu yaptım gönderiyorum deneme olarak bir arkadaşa telefonu geliyor fakat sms rehber camera vb. yönetmeye girdiğim de yükleniyorken kalıyor. Yardımcı olursan sevinirim.
 
1 Eyl 2014
53
0
Usta kendi wifimle giren cihazı yönetebiliyorum fakat diğer ağlardan bağlanan mobil veri vs. telefonlar geliyor fakat yönetemiyorum . Sorun nedir nasıl çözeceğim.
 

reso

Üye
26 Eyl 2007
140
0
Bende no-ip de açık fakat genede kendi wifi'm dışındaki telefonlara bağlanamıyorum. Çalıştırabilsem süper bişey fakat bi sıkıntı var ama ne ?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.