Ardamax keylogger hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

waer11

Üye
5 Ocak 2012
109
0
bitlis
ARKADAŞLAR BİLGİSAYARIMA FORMAT ATTIĞIM İÇİN KEYLOGGERİM SİLİNDİ ŞUAN YÜKLEMEE ÇALIŞIYORUM BU HAYATI VERİO please dowload the latest version. yardım ederseniz sevinirim :)
 

mucahit1997

Katılımcı Üye
26 Ocak 2012
512
0
İstanbul
gelen hataya tamam dedikten sonra açılan internet sayfasından son sürümünü indirip yükle sendeki eski sürüm olduu için hata verio. aynısı bugün benimde başıma geldi...
 

waer11

Üye
5 Ocak 2012
109
0
bitlis
hangisini indiricem yadım edermisin
Ardamax Keylogger
Son sürümü 3.9 'dur.
İndir Ardamax Keylogger (2Mb)
İndir Ardamax Keylogger Temizleme Aracı (40KB)
Eğer doğal olarak İngilizce dışında bir dil konuşan ve almak istiyorsanız ÜCRETSİZ Ardamax Keylogger için lisans:
Çeviri için indir Ardamax Keylogger metinler (8 Kb)

Tepsi Komutanı
Son sürümü 2.4 olduğunu.
Tepsi Komutanı (859Kb) indirin

Fare Wheel Control
Son sürümü 2.01 'dir.
Fare Wheel Control (259Kb) indirin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.