arkadaşlar beladayım

aqtas23

Üye
21 Ara 2013
62
0
elazığ
arkadaslar ben mehmet bi fake hesap açtım daha sonra beni ekleyenler oldu sonra bi çocuk numaramı bulmus numaramı feysde paylasacakmıs tabi herkesde beni arayacak malum bu nnumarayı nasıl bulmussa bilmiom ona siber saldırı yaparmısınız beni taciz edior ama ben erkeğim tabisiyle

bu benm fake feysim
www.facebook.com/sena.adnan.5

bu onun kullandıgı
https://www.facebook.com/BuseBuseDenis?fref=ts

ve bu sayfası
https://www.facebook.com/AyanBilisenn

yardım edin bi siber saldırı yapın korkutun adamı

https://www.facebook.com/dehsetinoglu.vahset

buda feysi onun

bu benm gmailim bana ulasın
[email protected]
 

timurleng

Üye
28 Eki 2013
170
0
kardeşim burası kiralık hacker sayfası değil gençlere öğretilmek üzereçılan sayfadır önce suç işlyonuz sıkıştığınızda buraya kaçıyonuz git ötede oyna :)
 

Dark-Man

Kıdemli Üye
5 Ocak 2013
4,432
9
I Don't Know
kardeşim burası kiralık hacker sayfası değil gençlere öğretilmek üzereçılan sayfadır önce suç işlyonuz sıkıştığınızda buraya kaçıyonuz git ötede oyna :)

Kardeşim TurkHackTeam Başı Sıkışan Yardım İstiyenler İçinde Var Sadece Bilgi Paylaşıp Gün Geçirmiyorlar.

Şöyle Düşün Bir Öğretmen Öğrencilere Konuyu Anlatır Yapaman Öğrencide Gelir Öğretmene Sorar ;)
 

The Clash

Katılımcı Üye
8 Ocak 2013
338
0
İzmir
Aynen öyle. Hack isteği yasak olarak biliyorum. Kurallara dikkat :)

Dostum fake hesaba numaranı vermediysen korkmana gerek yok bulamaz seninle bir şeyler geçiyor açıkça. Ama verdiysen ve gizlemediysen bu senin hatan.

Numaranı değiştirebilirsin rahatsız edilmek istemiyorsan fakat şöyle bir durum söz konusu: Ben facebook hesabımda ekli olan birinin paylaştığı herhangi bir numarayı aramam bir de böyle düşün :)
 

aqtas23

Üye
21 Ara 2013
62
0
elazığ
ama benm yapabileceğim bişi yokki linüxdayım ben hiç program açamıyom
suda var adam diyoki bi program var tüm numaraları çekiyo numaranı öle aldım dedi
ben bi lamerim sonuçta en iyisini siz yaparsınız THT böle vatan hayini olanları siber saldırı yapmıyomu bende size verdim THT yapsın bi şeler ben bişe yapamam numaramı değişsem hadi beni geçtiniz ya diğerleri bu tuzağa düşen binlerce kişi var onlara nolacak biri gelip STOP demeli THT özel üyelerine sölüyorum bi devreye girin bu adama dersini verin
 

The Clash

Katılımcı Üye
8 Ocak 2013
338
0
İzmir


Öyle söylenir mi hiç :D Arkadaş zor durumda demek ki :)

E posta adresleri alınabiliyor fakat numara özel bir olay olduğu için gizlendiği taktirde facebook hesabına giren dışında birinin öğrenebilmesi olası değil.

Bırak istediğini yapsın amacı seni korkutmak.

Kişisel not: Dostum adamın üstüne git bir şey yapamaz. Numaran adamda olamaz yani facebook hesabından almamıştır aldıysa da. Bu tür sıkıntılara girme. Her numaranı aldım diyen için bu kadar sıkıntıya gerek yok. Bırak istediğini yapsın. Numara değiştirmek çok kolay bir olay.

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.