Arkadaşlar Bu Videoya Nasıl Görüntülenme Artırırım

cyber knight

Katılımcı Üye
30 Ağu 2021
710
437
Root@Cyberknight
Arkadaşlar Bir Videoya Nasıl Görüntülenme Artırırım Ve Yardım Edebilrismisniz size İhtiyacım var
Sosyal medya hesaplarında paylaşabilirsin arkadaşlarınada aynı şekil rica et paylaşmaları için kabul ederlerse onlarda paylaşsın destek versin :) İnşallah anlatabilmişimdir :) İyi günler iyi forumlar dilerim :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

xdropdeadex

Anka Team Junior
12 Ara 2020
127
96
Selamlar değerli forum üyesi @DrogEX!​
Tıklama çiftlikleri(clicking farm) adını verdiğimiz mekanlar mevcut ve saydığım bot atma yöntemlerine girmektedir. Youtube platformu olabildiğince bot atılan ve botlarla doluşulan kanallara bir dizi sıkı tedbirler getirmektedir, yapmanız hem yasal değil hem de kanalınızın yasaklanılması gündeme gelir. İzlenme, beğeni ve takip, abone vb. sayılarını artırabilmenin sayılmayacak derecede çok farklı yöntemleri ve teknikleri vardır. Bot atma konusunun ,uzmanlara abone ve izlenme başına belirli ücret karşılığında yapılıyor sıklıkla, dışında bir diğer popüler olarak kullanılan yöntem sizin de yapmış olduğunuz büyük sunucularda reklamınızı yapabilmeniz. Size kendi deneyimlerimi olabildiğince aktarabilmek isterdim fakat yazımın devamında paylaşamayacağım derecededir. Sizin izlenmelerinizi ve abone sayılarınızın kayıt altına alınıldığını hatta sıklıkla takip edildiğiniz bence unutmayınız. Çünkü başvuracağınız yöntemler sizin hem haksız kazanç elde etmenize hem de haksız trend(popüler) listesine girebilmenize imkan vermektedir. Koşulsuz şartsız denemek istemeyeceğiniz türden yöntemler bulunmaktadır. Kendi hakkınızla yapmanız hem itibarınızı hem de kalitenizi korur. Dolayısıyla her yönden aleyhinize olacaktır ki hayatınızda atacağınız her adımı dikkatlice atmanızı öneririm. Üstelik Youtube Türkiye'nin de son dönemlerde yasal düzenlemeleri ve düzenlemeleri sıklıkla takip eden ekipleri de bulunmaktadır. Günümüzden yaklaşık on veya on bir sene öncesine kadar durumlar şimdiki halde değilken bahsini geçirdiğim yöntemler her yerde kullanılıyordu. Amma velakin şimdi maddi meblağların yüksek sıfırlarla döndüğü platform haklı olarak sıkı güvenlik tedbirleri almaktadır. Kendi reklamınızı her yere yapmanızı da önermemekteyim ki kanalınızı şikayet edip kapattıran olacaktır illaki.
Saygı ve sevgilerimle...​
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.