Bilgisayar bağımlılığı acil :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

razor777

Katılımcı Üye
28 Eki 2012
527
0
arkadaşlar bildiğiniz bu bilgisayara bağımlı oldum geçen sene 90-100 olan derslerim şimi 50-60 ne yapıcam bilemiyorum varmı bildiiğiniz pcye oturmayınca stresleniyorum tekrar oturuyorum :(
 

MRTSLMN

Katılımcı Üye
30 May 2013
582
0
Gaziantep
sen nap biliomusun direkt etkili yöntem bak şimdi pc de ençok oyunla vakit geçirdiğini varsayarsak en sevdiğin oyuna gir 1 gün okula gitme sabah otur karşısına ve akşama kadar kalkma sıkılırsın arada ama kalkma oturmaya devam et taaki gece saat 12 ye kadar otur yemek yeme hariç kalkma böylelikle oyundan bıkmış pc den sıkılmış olursun eger bu yöntem işe yaramazsa bna özelden ö.m at sna bi dosya atiyim pc yi şifreliycek o dosya otomatik ben sna 1 hafta sonra şifreyi tht den mesaj yollarım
 

MadloveReyiz

Katılımcı Üye
14 Tem 2013
738
0
aynı şey benimde başımdan geçti yapabileceğin tek şey bilgisayarı tamamen evinden uzaklaştırmandır.
diğer odaya veya başka biyere koymayıda denedim belki gözümün önünden kaybolurda birazda olsa uzaklaşırım diye işe yaramadı. biran önce evinden uzaklaştır sende faydasını görüceksin emin ol.
 

angelioss2

Üye
19 Tem 2013
186
0
Topraktan
patron O laf Olmadı :D
Pc Yi kırıyım diyorum nasıl olur :D
Pc yi bi arkadaşa Versem ?
Baskasına Şifre Kodursam ?
Hanigisini yapıym :(

aga 1. şıkkı dene bak eğlenceli olur sonra üzülürsün ama şimdi in aşağı 2 - 3 şişe tuz ruhu al hepsini bilgisayarın sığacağı bir kaba koy sonra nazik bi şekilde bilgisayarı o kabın içine at :) veya pc yi parçalara ayır hard disk'ini işletim sistemini felan hepsini teker teker zevkle küle çevir :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.