bisiklete şerit led döşemek yardm

T13

Yeni üye
2 Haz 2013
49
0
Ramazan akşamlarinda mahallelerd havalı bı şekılde gezmek icin
Bisıkletn gövdsne led döşemeye karar vere ama nasl ? Guc kaynaı olarak ne
Kullanırm yardm led 50 cm olck .
 

Star-Turk

Kıdemli Üye
2 Kas 2012
3,516
7
2 Tane Kalem Pil Yeter.
Oyuncak Arabaların Pil Yuvaları Oluyor.o Pil Yuvasını Ordan Sök.1 Pil KOy İçine Pil Yatağının Kablolarınıda led`e bağla Pil Yuvasını Bisiklette uygun bir yere yerleştir.
 

kaka721

Üye
29 Ağu 2011
59
0
pil mile gerek yok la ben bisikletçiyim :D
en yakın biikletçiye git ve bi tane bisiklet dinemosu dediğimiz
Bisiklet-Dinamosu-12V-6w__60550340_0.jpg

bu parçayı al ve ledi bağla bu parçayıda bisikletin arka tekeline bağla :D parçanın fiyatı 10 tl
 

T13

Yeni üye
2 Haz 2013
49
0
kaka nickli kardeşim arkadaşım o dinamoyu tekere baglarsam benim o bisikleti tabiri caizse at gibi sürmem gerek ne kadar hızlanırsın o kadar ışık yanar pil bana daha mantıklı geliyor kendimi at gibi yapmaktansa :D genede ilgilendiğin için teşekkürler
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.