[BOMBA KONU] Sarahah anonimi bulma yöntemi!

Shorpm

Uzman üye
11 Ara 2015
1,176
8
Underground
Merhaba değerli THT üyeleri, bugün sizlere Sarahah veya Sarahah gibi sitelerde size yazan anonimi bulmanızı göstereceğim.​


Bu yazıyı kime yazdım bilmiyorum ama kendim yazdım. Bilgisayarımda not belgelerinin olduğu bir bölüm var orada temizlik yaparken gördüm paylaşayım dedim belki işinize yarar.

IPXLOGGER = IPLogger demektir, filtreden dolayı yazamadım.​
İlk önce sarahah profil linkini kopyala sonra ipxlogger sitesine gir ordan "URL Shortener" kısmının altındaki boşluğa kopyaladığın sarahah profil linkini yapıştır ve "Get IPLogger Code" butonuna bas sonra ordan "Your IPLogger link for collecting statistics (no BB codes)" yazısının yanındaki yeşille yazılmış linki kopyala link bu şekilde olucak örnek olarak (https://ipxlogger.com/urlnindevami) NOT: Iplogger sitesini sakın kapatma sonra www.goo.gl sitesine gir ve ordaki "Your original URL here" yazan boşluğa kopyaladığın (https://ipxlogger.com/urlnindevami) şeklindeki linki yapıştır ve SHORTEN URL'ye bas karşına çıkan (goo.gl/RZSqg7) şeklindeki linkin yanındaki kopyala butonu gibi kartlar var ona bas ve kopyala sonra bu linkini instagram storysine veya wp durumuna at örneğin (Hadi bana soru sorun https://goo.gl/eNo7hW) şeklinde ve sonra o linke basanlar senin sarahah profiline yönlendirilecek ve bastıkları anda IP adresleri senin ilk başta açmış olduğun IPLogger sitesine gidicek. Soru sordular diyelim kötü soru da sordular ve bu kötü soru soranı bulmak istiyorsun. Yapıcağın şey kolay, ilk başta açmış olduğun IPlogger sitesine gir (eğer o sayfayı kapattıysan her şeyi baştan yapmak zorundasın) sonra ordan "Logged IP's" kısmına gir önüne linke tıklayanlaın IP adresi çıkıcak 88.230.xxx.xx buna benzer rakamlar kişilerin IP adresleridir. ve kötü yorum atmış olabileceğinden şüphelendiğin kişilere şu mesajı at (kanka bir şey araştııyorum da şu linkteki rakamları bana ss atar mısın? https://goo.gl/7ZY7br) link hariç yazı farklı olablir ama orda vermiş olduğum link aynı olmuş olucak. Ordaki link kişiyi ip sorgulama sitesine yönlendirecektir ve tıkladığında karşısına kişinin kendi IP adresi çıkacaktır. Geldik son aşamaya kız,erkek sana o linkteki IP adresini attıktan sonra eğer attığı IP adresi senin iplogger sitesindeki "Logged IP's" kısmındaki IP'lerden biriyle eşleşiyorsa o kişi sarahah profiline birşey yazmış demektir. Kötü mü yazdığı,iyi mi yazdığını belirlemek sana kalmış.

Teşekkür etmeyi unutmayın.​
 
Son düzenleme:

CL13NT

Yeni üye
24 Ocak 2019
23
0
Dün yardım merkezinde bir arkadaş buna benzer bir şey arıyordu. İmkanı yok demiştik ama yetişmissiniz hocam

Elinize sağlık
 

Shorpm

Uzman üye
11 Ara 2015
1,176
8
Underground
Eyvallah teşekkür ederim kardesim


Rica ederim.

Dün yardım merkezinde bir arkadaş buna benzer bir şey arıyordu. İmkanı yok demiştik ama yetişmissiniz hocam

Elinize sağlık


Öyle mi oldu haberim yok :) Teşekkürler.

Bu bomba konu sayılmaz ki zaten ip logger at yeterli :)

Tamam.

Eyw hocam yararlidia bunu yiyecek arkadasimiz yok 😂😂😂

Sarahah linkini IPLogger'layıp goo.gl kısalttın mı her türlü tıklıyorlar zaten de IP adresinin ekranın fotoğrafını atar mısın kısmında atmayabilirler.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.