Brute ile site hack [ACİL YARDIM]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wordkllas

Uzman üye
31 Ağu 2014
1,766
2
Sakarya
Selamun Aleykum Kardeşlerim.

Demin Dorklarla siteleri taradıktan sonra BruteForce ile tarıyordum siteleri bi sitenin açığı çıktı fakat wordprese girdimi yanlış dıyor şifre veya kulanıcı adını yardımcı olursanız sevinirim.

Resimlerle daha kolay kendimi ifade ederim belkı..

Çıkan sonuç bu
http://i.hizliresim.com/rYrNZ1.png

Bu Wordpress giriş paneli
http://i.hizliresim.com/aPWNog.png

Değerli Kardeşlerim nasıl bir yol izlemeliyim acaba ? çıkan sonuç yanlışmı yoksa ? kafam karıştı.
 

CodServeR

Katılımcı Üye
16 Ara 2012
546
0
İzmir
Sonuc yanlis kardesim kafan karrismasin.
mesela eksen atakta da cikabiliyor boyle, bir siteye 2 ve ya 3 (daha fazla da olabilir) tane sifrenin dogru oldugunu gosteriyor halbuki yanlis sonuc.
 

CodServeR

Katılımcı Üye
16 Ara 2012
546
0
İzmir
Rica ederim, nadiren cikar. Aslinda siteyede bagli sonucta deneme yanilma yontemi.Siteye bir cok kere deneme yapilmasi programin yanlis sonuc vermesine de sebep olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.