Chrome'u kaldırın [Silin]

HackerDodo

Kıdemli Üye
17 May 2016
2,217
1
Las Vegas
Şakamı bu abi ? siliyorum chormeyı artık (Düzenledım silmiyorum cpu kullanımım ztn %6 ile %12 arası imiş :mahcup:mahcup:mahcup )
 

HackerDodo

Kıdemli Üye
17 May 2016
2,217
1
Las Vegas
Diğer bilgisayar Windows 10 evet onda %99 %100 oldugu oluyor ama windows 7 de %6 %4 vs sanırım w10 da sıkıntı var
 

Kayaali

Üye
15 Mar 2018
56
0
100
NEREYE
açık olduğu halde %0 işlemci kullanıyor arka planda chrome. driverlarınızı güncelleyin diye diye dilimde tüy bitti :) .
Güncelledikten sonra bakın. chrome'dan hızlı tarayıcı yoktur özellikleri fazla olan tarayıcı olabilir ama hız konusunda chrome'un ustune tanımam.
 

fpcntr

Üye
24 Ağu 2017
114
1
Los Santos
Zaten opera kullanıyorum bi ara chrome kullanıyodum hep opera çok daha güzel çok daha iyi şahsi görüşüm. Ellerine sağlık faydalı bilgi.👍🏿👏🏿
 

Stretra

Katılımcı Üye
3 Haz 2017
285
0
Konstantin
Merhabalar, bu sorun herkeste var isterseniz 20 adet sekme açın tekrar deneyin burada her sekme açık olduğu andan itibaren uykuya girmiyor hepsi için anlık işlemler yapmaya çalışıyor aynı linux gibi boşta kalan rami kullanmak istiyor mantığı ile ilerliyor buda sistemde sıkıntıya yol açıyor bunun için sekmeler arası dolaşımda sekmeleri uykuya alan kullanıcıyı izlemeyen bir eklenti tercih edilirse sıkıntı bir nebze inmiş olur neden daha fazla kullanılıyor açık ve gerçek arkadaşlar tüm tarayıcılardan hızlı çalılıyor bana kimse istatistikleri göstermesin yüksek performanslı makinem var bende sorun yaşabiliyorum lakin chrome tercih ediyorum.


Şuan da chrome ile ilgili ve windows güncelleştirmesi arasında büyük bir sıkıntı var bilgisayarda anlık donmalar meydana geliyor bu donmalar 10 ile 15 sn. süreler ile bazen sık sık bazen belli zaman dilimlerinde meydana geliyor en çok chrome açık iken bu olay daha fazla oluşuyor okuduğum güncellemelere göre windows yeni güncellemesi ve chrome istemcisi arasında bir ilişki sorunundan bash ediyor gerçeli çözümleri yaptığım halde sorunu çözemedim benden daha iyi araştıran arkadaşlar varsa banada çözümü bildirmelerini isterim.


İyi Forumlar..
 

Mulfucer

Üye
15 May 2016
213
0
Sizde öyle bir şey var diye herkeste olacak diye bir şey yok. Bende şuan Chrome kullanıyorum gayet iyi, Opera'nın da artık Chrome'dan farkı kalmadı. Chrome'da Chromium tabanlı çalışıyor Opera'da Chromium tabanlı çalışıyor. Geçen Opera indirip denedim Chrome'dan hiçbir farkı yok.

3 sekme açık ve 6 uzantı yüklü. Chrome her sayfa ve her eklenti için bir yeni işlem açıyor arka planda. Sonuç bu.
i.hizliresim.com/yqZJpM.jpg
 

G@KHAN

Kıdemli Üye
14 Kas 2009
3,061
3
36
ŞİLE
yandex kral ya google chrome ram yemekten hiç bir işe yaramaz arada bir uzantılarına virüs alır öyle yaşar :D
 

DarkMisyon

Uzman üye
28 Ocak 2016
1,455
0
Londra
5y1QDq.png
 

tarife21

Üye
3 Nis 2012
167
0
İstanbul
Arkadaşa Hak veriyorum geceleri laptoptayken yeni olmasına rağmen %100 alıyorum bende ama masaüstüne geçince %1 sabit :D
 

StrangerMinds

Katılımcı Üye
15 Eyl 2018
310
0
/home
Katılıyorum, fazla bellek harcıyor. Ama sistemim yeterli olduğu için fazla sorun teşkil etmiyor benim için. Sırf cihazlar arası senkronizasyon yapabildiğim için ve telefona başka tarayıcı kurmak istemediğim için chrome kullanıyorum. Opera bence daha iyi.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.