Dev program arşivi girmeyen pişman olcak

oguzhan65

Uzman üye
27 Ocak 2010
1,202
0
tukhackteam
1--> CrossLoop Türkçe 2.44 :
crossloop244tr_thumb%5B9%5D.jpg

CrossLoop bir uzaktan erişim uygulaması. Mesela uzaktaki bir tanıdığınız bilgisayar konusunda sizden yardım istediğinde bunu kurmasını söylüyorsunuz ve kendiniz de kurup onun bilgisayarına müdahale edebiliyorsunuz.
Bağlanmak için karşı bilgisayarın erişim kodunu bilmeniz gerekiyor. Dosya aktarımı yapılabiliyor. Bunlar zaten her bu tarz programda olması gereken şeyler.
Yama CrossLoop sürümünü kontrol edecek ve 2.44’ten farklıysa yükleme iptal edilecek. Kaldırma işlemini Program Ekle/Kaldır’dan veya Başlat > Programlar > CrossLoop altındaki kısayoldan yapabilirsiniz.
DownLoad:
https://tik.lat/oVlpB
Türkçe Yama:
http://rapidshare.com/files/20399300...oop2.44-tr.exe [url]https://tik.lat/Mk8HW
TR Yama:
http://safari.borkenek.com/resources...28.16.0-tr.zip [url]https://tik.lat/0IXCA

7--> Panda USB Vaccine Türkçe 1.0.0.19 Beta :

panda_vaccine_thumb5.jpg


Eminim herkesin (varsa) USB sürücüsüne en az bir kere virüs girmiştir. Belki de en yaygın zararlı yazılım bulaşma yöntemi olan USB otomatik çalıştırma, Panda’nın bu ücretsiz aracıyla kolayca etkisiz kılınabiliyor.
Yazılım iki yönlü çalışıyor: Biri bilgisayara takılan aygıtların otomatik çalışmasını engelleyerek güvenceye almak, diğeri ise USB disklere autorun.inf virüsü bulaşmasını engellemek.
Elde olmayan sebeplerden ötürü araç tamamen Türkçe değil, birkaç yeri orijinalindeki gibi görünecek. Ama kullanımı aşırı basit olduğu için sorun olmayacaktır.

http://rapidshare.com/files/20745215....0.0.19-tr.zip
 

oguzhan65

Uzman üye
27 Ocak 2010
1,202
0
tukhackteam
Grafik Araçları
Stickman 5.2.28

2il1ws2.jpg



Stickman yazılımı 2 boyutlu animasyon ve karakter oluşturma yazılımıdır. İnternette ve televizyonda gördüğünüz çizgifilm karakterleri bu şekilde programlarla hazırlanır ve hareketlendirilir.

Sizde kendi animasyonunuzu ve kahramanınızı Stickman programı ile oluşturabilirsiniz.

Programda yaptığınız animasyonları isterseniz websitenizde yayınlayabilir veya kendi çizgifilminizi çekebilirsiniz. Program 10 çeşit video formatını desteklemektedir bu sayede her türlü oynatıcıda izleyebilirsiniz. Hazırladığınız projelerinizi kendi program kütüphanesine de ekleyebilir ve bu şekilde online bir kütüphane oluşturabilirsiniz

Buradan İndiriniz...
------
Flash Effect Maker Pro 5.036
flash_effect_sitebuilder-59971-1.jpeg

Flash Effect Maker Pro 5.036 flash tabanlı web siteleri yapmanıza yardımcı olacak bir çok aracı içinde barındıran bir programdır.

Webmaster'ların kullandıkları bir çok özelliğe sahip olan bu flash efekt hazırlayıcı program sayesinde daha profesyonel web siteleri hazırlayabilirsiniz. İstediğiniz flash'ları istediğiniz şekilde renklendirebilir, efektlendirebilirsiniz.

Kişisel web siteniz için hazırladığınız şablonda arkaplan resmi olarak kendi resminizi kullanabilir, ve o resmin dilediğiniz bölgelerini flash ile efektlendirebilirsiniz. Daha bir çok özelliğe sahip olacağınız bu program ile flash menüler hazırlamak da çok kolay ve çok daha zevklidir
Buradan İndiriniz...
---
Adobe Flash CS3 Türkçe
fig01.jpg


Adobe Flash CS3 Türkçe Dijital, web ve mobil platformlara yönelik zengin ve etkileşimli içerik oluşturmak için kullanabileceğiniz bir programdır.

Etkileşimli web siteleri, zengin medya duyuruları, eğitici medya, sunumlar, oyunlar ve daha pek çok şey oluşturun. İçeriğinizin mümkün olan en geniş kitleye ulaştığından emin olmak için Flash CS3 ve Adobe Flash Player'a güvenin.
Sistem gereksinimleri Windows

* Intel® Pentium® 4, Intel Centrino®, Intel Xeon® veya Intel Core™ Duo (veya uyumlu) işlemci
* Microsoft® Windows XP Service Pack 2 veya Windows Vista™ Home Premium, Business, Ultimate veya Enterprise (32 bit sürümler için sertifikalıdır)
* 512 MB RAM (1 GB önerilir)
* 2,5 GB kullanılabilir sabit disk alanı (yükleme sırasında ek boş alan gerekir)
* 16 bit video kartıyla 1024x768 monitör çözünürlüğü
* DVD-ROM sürücüsü
* Multimedya özellikleri için QuickTime 7.1.2 yazılımı gerekir
* DirectX 9.0c yazılımı
* Ürünü etkinleştirmek için Internet veya telefon bağlantısı gerekir
* Adobe Stock Photos* ve diğer hizmetler için geniş bant Internet bağlantısı gerekir
Buradan İndiRiniZ
---
CoffeeCup Gif Animator 7.5
CoffeeCup-GIF-Animator.gif

CoffeeCup Gif Animator 7.5 Gif resimlerinizi kısa sürede ve profesyonel bir şekilde hazırlayabilmenizi sağlayacak bir programdır.

Bu programda gif animasyonları yaratabilirsiniz Gif animasyonlarını düzenleyebilirsiniz
ßuradan İndiriniz...
--------
Web Editörleri----
PHP Designer 6.2.5.1
3_phpdesigner2006a_full.jpg

PHP Designer 6.2.5.1 Yazdığınız kodları düzenleme, deneme, hata bulma gibi özelliklere sahip olan bir PHP kodlama programıdır.

Aynı zamanda HTML, XML, CSS, JavaScript, Java, Perl, JavaScript, VB, C#, Java & SQL dillerinde sözdizimi vurgusu yapabilmekte ve tanıyabilmektedir. PHP Designer ekstra olarak FTP yöneticisi, proje yöneticisi, dosya yöneticisi, yapılacak işler yöneticisi, kod arayüzleri, küçük kodlar desteği de vermektedir.
Buradan İndir
-----
Arachnophilia Web Page Editor 5.4 2353
21686_scr.png


Arachnophilia Web Page Editor 5.4 2353 Diğer editörlerin sahip olduğu bütün özellikleri bünyesinde barındıran kullanımı oldukça basit bir web editörü programıdır.

6 tarayıcıya destek veriyor, CGI, frames, Perl, C++, Java, ve JavaScript yazımında kullanılabilir. Değiştirdiğiniz dosyaları otomatik olarak kendi içindeki tümleşik ftp yazılımıyla yükleyebilir.
ßuradan indirebilirsiniz...
------------
EditPad Pro 6.4.4
1215702875.png


EditPad Pro 6.4.4 gelişmiş bir metin editörüdür.Bu program ile windowsun kendi txt editörüne alternatif sağlayabilirsiniz.Bu text editör ile internetteki sayfalarınız için yazılım editörü olarakta kullanabilirsiniz.

EditPad Pro: Windows'un kendi txt editöründen sıkıldıysanız ve daha yetenekli bir editör kullanmak istiyorsanız bu program tam sizlikl. İster Windows ortamında basit bir txt düzenleyicisi olarak, isterseniz web sayfanız için bir HTML editörü yada programlarınız için bir yazılım editörü olarak kullanabilirsiniz. EditPad Pro, sitemizde de bulunan ve badava olan EditPad Lite programının daha gelişmiş versiyonu.

Windows ortamlarında sorunsuz olarak rahatça çalışabileceğiniz bir metin düzenleyicisi bu program
Buradan İndirebilirsiniz
tüm Windows ortamlarında çalışabiliyor. Metin dosyalarını açma, düzenleme, kopyalama, yapıştırma, yazdırma gibi işlemleri yapabiliyor. 16 tane son açılan dosyalar listesi ve tab tuşu ile dosyalar arası geçiş gibi kısayolları da bulunuyor. İsterseniz delphi, sql, basic vb. programlarınzı da bu editör ile yazıp kaydedebilirsiniz
 

oguzhan65

Uzman üye
27 Ocak 2010
1,202
0
tukhackteam
7zip 4.42 Türkçe

7zipad8.jpg



Zip en yüksek sıkıştırma yüzdesine ulasan bir dosya arsivleyicisidir. 7-Zip’in baslica özellikleri: LZMA sıkıştırması ile en yüksek sıkıştırma yüzdesine sahip yeni 7z biçimi. GNU LGPL kullanim sözlesmesi altinda dagitilan özgür yazilim. Bilinen biçimler: 7z, ZIP, CAB, RAR, ARJ, GZIP, BZIP2, TAR, CPIO, RPM ve DEB ZIP and GZIP biçimlerinde, PKZip ve WinZip’in sagladigi sıkıştırma yüzdelerinden %2-10 daha iyi oranlar. 7z biçimi için kendi ayiklanan (SFX) arsiv kabiliyeti. Windows kabugu ile bütünlesik. Güçlü Dosya Yöneticisi. Komut satirindan etkin kullanim. FAR Yöneticisi için eklenti. 46 dilde yerellestirme.




Absolute Video Converter 3.06

Absolute%20Video%20Converter%203.06.jpg


Başarılı bir video dosyası format çeviricisidir. Programla VCD(PAL,NTSC), SVCD(PAL,NTSC), DVD(PAL,NTSC), AVI/XDIV/MPEG4, Standart MPEG, ve WMV/ASF video formatları arasında geçiş yapabilirsiniz. Dilerseniz videolardan ses dosyası kesip çıkarabilir, videolar üzerinde hızlandırma-yavaşlatma, genişlik-yükseklik gibi ayarları rahatça yapabilirsiniz. Dilerseniz ekran görüntüleri yakalayıp resim olarak bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Ayarlanabilir seçenekleriyle öne çıkan gerçekten çok işe yarayan bir program...




ACDSee Pro Photo Manager 9.0.55

acdsee-pro-photo-manager_350.jpg


Resimlerle hasirnesirseniz, elinizde mutlaka ACDSee Photo Manager Pro bulunmali. Bu mükemmel grafik araci, resim görüntülemede ve birden fazla resme göz atmada hizli, etkili ve kullanimi kolay bir arayüze sahip. Görüntü gözaticisi, grafiklerinizi kolayca yerlestirip düzenlemenizi saglarken tam islevli resim görüntüleyici, hizli bir sekilde resimleri gösteriyor. ACDSee, kullaniciya Photo Enhancer (Fotograf Düzeltici) dahil olmak üzere birçok görüntü isleme araci sunuyor. Program, birçok medya dosyasinin yanisira en popüler görüntü biçimlerini destekliyor. Üstelik toplu dosya dönüstürme özelligi de var.





Allok Video Joiner And Splitter v2.2.0 ( Video Kesme Düzenleme )


wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 689x513 and weights 129KB.
Allok_Video_Joiner_And_Splitter.jpg


Tanıtım:
Allok Video Joiner ile AVI, Divx, XviD, MPEG-1/2/4, VOB, DAT, ASF, WMV biçimindeki video kliplerinizi istediğiniz yerden birleştirip kaydedebilirsiniz. Program kolay ve kullanışlı bir arayüze sahiptir. 2 GB`ye kadar video dosyalarınızı sorunsuz bir şekilde birleştirebilirsiniz.

Özellikler:
# AVI, Divx, XviD, MPEG, WMV, ASF, RM, MOV, 3GP, MP4 gibi formatları desteklemektedir,
# AVI, DivX, Xvid formatlarını başka video dosyalarıyla birleştirmektedir,
# MPEG1, MPEG2 formatlarını başka video dosyalarıyla birleştirmektedir,
# VCD,SVCD,DVD formatlarını MPEG video formatlarıyla birleştirmektedir,
# VCD, SVCD dosyalarını birleştirmektedir ve .BIN, .CUE olarak imaj dosyalarını birleştirmektedir,
# DVD dosyalarını birleştirmektedir ve .IFO, .VOB, .BUP olarak imaj dosyalarını birleştirmektedir,
# WMA formatını başka video dosyalarıyla birleştirmektedir,
# Video dosyalarını parça parça birleştirmektedir ve buna başlangıç ve bitiş zamanı belirleyebilirsiniz,
# Videoları birleştirirken eğer sesli ise en verimli şekilde sesi alır,
# Videoların orjinal görünüşünü alır,
# 2 Gb`a kadar video boyutu desteklemektedir,
# Videoları hızlı şekilde birleştirmektedir,
# Sade ve kullanımı kolaydır.

Sistem Gereksinimleri:
# Windows 98/2000/ME/XP/2003 işletim sistemi
# Pentium 300 Mhz işlemci
# 128 MB bellek






Ashampoo Magical Security v2.01

Ashampoo%20Magical%20Security%20v2.01.jpg


Yazılımın adından da anlaşılacağı gibi veri, dosya, klasör, yazılım depoları (HDD), CD, DVD, CD yazıcı, DVD yazıcı ve bilgisayarın tüm bileşenlerini şifrelemeye yarayan bir yazılımdır.


"Bunca şifreleme yazılımları varken neden bu yazılım?" diyorsanız gelin yazılımı beraber tanıyalım ve kararı sizlere bırakalım...

Ashampoo Magical Security, adına yakışır bir şifreleme tekniği ile ve kendine yakışır bir farklılıkla tüm veri ve dokümanları şifrelemektedir. Yazılım bilgisayara kurulduğunda çok hoş bir arayüzle karşımıza gelmektedir. En güzel yönlerinden bir tanesi de Türkçe dil desteği olması ve kurulum sonrası hiç bir ayara gerek kalmamasıdır.

Yazılım 3 ana bölümden oluşmaktadır.

1. Başlık bölümü.
2. Şifrelemek istenilen ana bölüm.
3. Ana bölümden seçilen nesnelerin açılımının bulunduğu bölüm.

Tablonun üst tarafında bulunan Başlık Bölümü`nde 5 ayrı seçenek bulunmaktadır: Dosya, Düzen, Ayarlar, İnternet ve Yardım.

Dosya sekmesine tıklanıldığında; Yenile ve Çıkış bölümlerinin yer aldığı görünecektir. Yenile tuşu adından da anlaşılacağı gibi bilgisayar fonksiyonlarının yenilenmesini sağlamaktadır.

Düzen sekmesine tıklanıldığında; Seçili Dosyayı Aç, Şablon Kullanarak Seç, Tüm Öğelerin Seçimini Kaldır, Seçimi Tersine Çevir, Tüm Öğeleri Seç, Şifrele, Çözümle, EXE Olarak Şifrele, Sil, Panoya Kopyala, CD/DVD İçerisine Şifrele ve CD/DVD İçerisine EXE Olarak Şifrele bölümlerinin yer aldığı görülmektedir.

Seçili Dosyayı Aç sekmesi, herhangi bir dosya seçili iken tıklandığında seçili dosya içerisinde bulunan nesneleri göstermektedir. Şablon Kullanarak Seç sekmesine tıklanıldığında kullanıcıya arama şablonu sunmakta ve kullanıcı özel aradığı herhangi bir nesneyi yazılım sayesinde bilgisayar içerisinden rahatça bulabilmektedir. Tüm Öğelerin Seçimini Kaldır sekmesine tıklanıldığında şifrelemek üzere seçilmiş bulunan nesnelerin seçim işlemini iptal etmektedir. Seçimi Tersine Çevir sekmesi, şifrelemek için bir nesne seçili ise çözümlemeye veya hangi işlemi yapıyorsak o işlemin tersi işlem yapmaya yaramaktadır. Tüm Öğeleri seç adından da anlaşılacağı gibi öğelerin tümünü seçmeye yaramaktadır. Şifrele ve Çözümle sekmeleri asıl işlevi yerine getirmektedir. EXE Olarak Şifrele sekmesi, eğer şifrelemek istenilen nesnenin uzantısı .EXE olarak tanımlamak isteniliyorsa kullanılan sekmedir. Şifrelemek istenilen nesneyi seçerek bu sekmeye tıklanıldığında nesnenin asıl adının yazdığı ama istenilirse değiştirilebileceği bir kutu açılır. Bu kutunun sonu .EXE ile bittiğinden şifreleme işlemi sonucu nesne dışarıya uzantı olarak .EXE olarak çıkacaktır. Bu o nesneyi açmaya çalışan şahıs için ikinci bir yanıltma ve zorlama olacaktır. Panoya Kopyalama sekmesi, şifrelenilen nesnelerin herhangi bir panoya rahatlıkla kopyalanmasını sağlarken şifresini korumaya devam edecektir. CD/DVD İçerisine Şifrele sekmesi, şifrelemek istenilen nesneyi bilgisayara şifrelemeden direkt olarak CD/DVD`ye şifreleyerek yazmaktadır. CD/DVD İçerisine EXE Olarak Şifrele sekmesi, bir önceki işlem gibi CD/DVD`ye şifreleyerek yazarken uzantısını .EXE olarak yazmaktadır.

Ayarlar sekmesine tıklanıldığında; Lisan (Dil), Haber Kanallarını Yapılandır ve Yeni Parola Gir seçeneklerinin yer aldığı görülmektedir. Dil sekmesine tıklanıldığında istenilen dili kullanıcı seçebilmektedir. Haber Kaynaklarının Yapılandırılması sekmesi ise ana sayfada ve yazılımın kendi sürümünde olan yenilikleri haber vermektedir. Yeni Parola Gir sekmesine tıklanıldığında nesne için varsayılan bir parola sorulmakta ve istenilirse o nesnenin parolası daha sonra değiştirilebilmektedir.

İnternet sekmesine tıklanıldığında; Yazılımın İnternet ana sayfasından yararlanılan diğer seçenekler yer almaktadır. Ayrıca yazılımın kayıt işlemi de buradan yapılabilmektedir. Yardım sekmesi yazılım hakkında kullanıcıya ipuçları vermektedir.

Yazılımın en güzel yönlerinden biriside yazılımı hiç açmadan şifrelemek istenilen nesnenin üzerine doğrudan gelip farenin sağ tuşuna tıklayarak çıkan bölümden direkt olarak şifremele yapılabilmesidir. Aynı zamanda yazılım şifreleme için son teknolojiyi kullanmaktadır. Bu da yazılımın şifresinin çözülmesini imkansız hale getirmektedir.

Sol bölüm şifrelemek istenilen seçenek tablosunu, sağ bölüm ise sol taraftaki tablodan seçilen nesnelerin açılımını göstermektedir. Şifrelemek istenilen nesne sol bölümden seçilerek sağ bölümde açılması sağlanır ve ister tek tek, ister tamamen şifrele sekmesine tıklayarak veya şifrelemek istenilen nesnenin üzerinde farenin sağ tuşuna tıklayarak şifreleme işlemi yapılır.

Not:Şifrelemeyi direkt olarak (yazılım açılmadan) yapabilmesi, CD/DVD`ye direkt olarak şifreleme yaptığı nesneyi bilgisayara kaydetmeden yazabilmesi -ki; bilgisayarda hiç bir iz bırakmaz.-, yazılımın kendisinin sildiği bir nesneyi hangi yazılım kullanılırsa kullanılsın asla geri getirememesi, Türkçe dil desteğine sahip olması, şifrelemeyi aracı işlemle değil direkt olarak nesnenin üzerinden yapması ve bilgisayarın tüm bileşenlerini şifreleyebilmesi gibi üstün özellekleriye yazılım gerçekten de rakiplerine fark atmaktadır. Verilerinizi gönül rahatlığı ile şifreleyebileceğiniz nadir yazılımlardan birtanesi diyebilirim.




Aurora Media Workshop 3.46

Aurora%20Media%20Workshop%203.4.6.gif


Müzik ve video dosyalarinizi düzenlemenizi ve farkli formatlar arasinda dönüstürmenizi saglayan bir uygulama.Programla Avi, Mpeg1, Mpeg2, Asf, Wmv, Vob, Dat, DivX, Xvid formatlarindaki videolarinizdan parçalar kesip birlestirebilir, videonun içine resim ekleyebilir ve yine bu formatlar arasinda dönüsüm yapabilirsiniz.Ayni sekilde mp3, wma, wav, ogg formatlarindaki müzik dosyalarinizi düzenleyip yine bu formatlarda kaydedebilirsiniz.Programin ses, veri ve video cd yakma özelligi de mevcut.




Avast! Pro Edition 4.7.942

Avast481169Pro.jpg


Ev kullanıcıları için ücretsiz bir antivirüs yazılımı olan Avast! Home Edition ile sisteminizi virüs saldırılarından, solucan ve truva atlarından koruyabilirsiniz. Program kolay kullanılabilir bir arayüz, gerçek zamanlı koruma, e-posta koruması, otomatik güncelleme gibi özelliklere sahip. Yeni sürümde ICQ, mIRC ve Kazaa programlarından gelen dosyalar arasında da koruma sağlayabiliyor. Üstelik Windows XP Service Pack 2 Güvenlik Merkezi ile de uyumludur. Ev kullanıcıları programın çalışabilmesi için kayıt formunu doldurup E-Posta adreslerine gelecek olan anahtar numarası ile programı sınırsız olarak kullanabilir




Bs pLayer 2.28 B960

bs.jpg


BSPlayer başarılı bir medya oynatıcı programıdır. Windows medya oynatıcısına güzel bir alternatif olabilecek bu program, artık benzerlerinden çok daha hızlı ve profesyonel,
Program tüm codec’leri etkin biçimde kullanabiliyor, alt yazı desteği ve çoklu hoparlör kipi ile de DVD dahil tüm medya biçimlerini okuyabiliyor. Kullanımda veya indirilmekte olan dosyaları da oynatabilen bu program, Winamp eklentilerini de kullanabiliyor.

Programın ayrıntılı özellikleri :
# Tüm beğenilen medya biçimleri desteği
# Matroska ve OGG gibi yeni biçimleri, alt yazıları ve çoklu ses medyalarını da destekleme
# Özel tarama ayarları
# Çoklu ses medyaları arasında geçiş yapabilme
# Tüm alt yazı biçimlerini, tamamen özelleştirilebilir olarak destekleme
# Çoklu alt yazılar ile çalışabilme
# Hızlı ileri ve geri alma seçenekleri
# Pencere atlayabilme
# Sık Kullanılanlar desteği
# DVD bölümleri desteği
# Ekolayzer desteği
# Çoklu dil desteği ( Türkçe de destekleniyor)
# Temalar desteği
# Özelleştirilebilir taraf oranları
# WinLIRC desteği
# Oldukça kolay kullanımlı ve özelleştirilebilir kısayol tuşları
# Winamp DSP Eklentileri desteği
# Komut satırı desteği
# Tamamlanmamış AVI veya kilitli dosyaları da oynatabilme ( Hala kaydedilmesi devam eden veya yürütmede olan dosyaları da oynatabilir )
# BSI ve INI dosyaları desteği
# Dinamik DirectShow filtreleri desteği ile verileri direkt olarak CD veya DVD üzerine kaydedebilme
# Eklenti desteği


 

oguzhan65

Uzman üye
27 Ocak 2010
1,202
0
tukhackteam
DFX Audio Enhancer 8.350 for Winamp+WMP

dfx.jpg


İnternet üzerinden dinlediğiniz radyo yayınlarının yada bilgisayarınıza indirdiğiniz mp3leriniz bazen çok boğuk, garip bir acaip, kendi başına buyruk çaldığını ve stereo derinliğini kaybettiğini farkedersiniz. Bu genelde yükses frekanslardaki sesleri bozup böylece dosyanın daha az yer kaplamasını sağlamak amacıya yapılan bir olaydır. İşte bu zımbırtı Mp3lerinizin yüksek yani tizzz frekanslarındaki bu sorunu eksik harmonikleri tamamlayarak çözer. Böylece dım tıs dım tıs daha kaliteli bir dinleme ortamı oluşur. Programın asıl üretim amacı ortamları canlandırmaktır





ImTOO 3GP Video Converter 3.15

ImTOO-3GP-Video-Converter.gif




Arkadaşlar çok amaçlı bi convertor programı olan İMTOO ile RM, MP4, MOV, WMV, MPEG, AVI gibi formatlarıda 3GP formatına dönüştürebilirsiniz ve video klipler oluşturabilirsiniz.En önemli özelliği de 3gp formatındaki cep telefonu videosunu mpeg formatına çevirmesidir.





Lavasoft Ad-Aware 2008


wol_error.gif
Click this bar to view the full image.
Lavasoft%20Ad-Aware%202008.png



Ad-Adware 2008 | Anti-Spyware | Windows XP/2000/Vista

Ad-Aware dalında ödül kazanmış, ücretsiz (kişisel kullanım için), çoklu zararlı içerik (Trojan vb.. zararlı programları) bulma ve silme özellikli, zengin yardım içeriğine ve ürün desteğine sahip bir Ad/Spyware Engelleyicisidir.

Bu program ile sistem hafızanızı, kaydınızı, sabit, çıkartılabilir ve optik sürücülerinizi tüm bu zararlı programlara ve reklamlara karşı taratabilir ve üstün tarama özellikleri ile sorunsuz ve güvenli bir sisteme sahip olabilirsiniz.

İnternet ve Ağ ortamındaki güvenliğinizi Ad-Aware prog. bırakın. Yeni gelişmiş özellikleri ile işini en iyi biçimde yapacağına emin olabilirsiniz.

Piyasaya sürüldüğünden bu yana tüm dünya genelinde 2007 sürümünün yaklaşık 250 milyon bilgisayarda kullanıldığı belirtilen başarılı yazılımın yeni sürümü, yeniden dizayn edilen geliştirilmiş tarama motoruyla daha da verimli çalışıyor. Ad-Aware 2008, sisteminizi tara, yüksek tehlike arz eden spyware, malware, keyloggers, hijackers ve downloaders gibi kötü niyetli yazılımları tespit edip bilgisayarınızdan temizlemenize olanak sağlayan ödüllü bir yazılım. Ayrıca, internetten bilgisayarınıza sızmaya çalışan zararlı kod ve programları da engelliyor.
Reklam içerikli yazılımlar için hızlı tarama ve tesbit geliştirildi.
Güncellemeler bir tıklama ile yapılabilmekte. Web de sörf yaparken de sizleri koruma özelliği ile güvenebileceğiniz bir koruma sağlıyor.



Programın özellikleri:
# Yeni Şifreli Ayarları ile 3.Parti yazılımların kaldırma işlemlerine karşı tam koruma (Bazı programlar Ad-Aware programını bilgisayarınıza yüklendiklerinde otomatik olarak kaldırabiliyorlardı)
# Tarama Motoru Geliştirmeleri (DLL dosyaları ve hafıza üzerinde de yeni CSI Motoru ile üstün tarama)
# Genişletilmiş Kayıt Taraması (Çoklu Kullanıcı Kayıtları taraması, Olası trojanlara karşı da tarama, Oldukça hızlandırılmış uygulama)
# Genişletilmiş Sürücü Taraması (NTFS sistemleri taraması, CAB dosyaları taraması, Daha küçük referans dosyaları ve hızlandırılmış uygulama)
# Kullanıcı Ara Birimi Yenilikleri (Özel Temalar Desteği, Daha Çok Özelleştirilebilir Eklenti Desteği, Çevrimiçi TAC veritabanına erişim)
# Çok Sayıda Yeni Küçük Ayar Desteği (Tweak Ayarlarındaki birçok yeni özellik)
# Kayıt Dosyası Yenilikleri (Daha fazla detay ve referans dosyası içeriği gösterilmesi)


__________________
 

oguzhan65

Uzman üye
27 Ocak 2010
1,202
0
tukhackteam
LimeWire Pro 4.14.10.1


LimeWire%20Pro%204.14.10.1.jpg


LimeWire Özellikleri:

Dosya indirme hızında ciddi artış sağlandı ve artık en hızlı dosya indirme işlemlerini yapabilirsiniz.

Dosyayı indirdiğiniz kişiyle bağlantı kurabilir onunla chat (anlık mesajlaşma) yapabilirsiniz.

İndirdiğiniz müzik veya görüntü dosyasını dahili medya oynatıcıda dinleyebilir ve izlyebilirsiniz.

Dosya indirme işlemlerini yarıda bırakabilir, bir sonraki açılışta kaldığınız yerden indirme işlemine devam edebilirsiniz.
Bilgisayarın bir şekilde kapanma ihtimaline karşı sonraki açılışta indirmekte olduğunuz dosyaların indirme işlemine (download) devam edebilir ve kayıp yaşamazsınız.
LimeWire birçok dili desteklemektedir. (Türkçe dahil)

Arkadaşlarınızla Ip bağlantısı kurup (güvenlik duvarınızın izin vermesi gerekir) doğrudan dosya alışverişinde bulunabilirsiniz.

Kullanımı kolay ve basit bir arayüze bu programı rahatlıkla kullanabilirsiniz.




McFunSoft Video Convert Master v7.9.5.1


McFunSoft%20Video%20Convert%20Master%20v7.9.5.1.jpg



Açıklama: McFunSoft Video Convert Master, yüksek hızda ve yüksek kaliteyle görüntüleri dönüştürmek, internetten, ev bilgisayarınızdan indirilmiş görüntüleri diğer biçimlere dönüştürmek ve DVD’ye yazmak için tasarlanmış bir yazılımdır. Çok kapsamlı ve hepsi bir arada (All-in-One) türünde bir yazılımdır.Dönüştürdüğü görüntü biçimleri arasında; AVI, mpeg, mpeg1, mpeg2, mpeg4, vcd, dvd, SVCD, RMVB, RM, WMV, SWF, VOB, ASF, AAC, AC3, MP2, MP3, AMR, WAV ve herhangi bir görüntü biçimleri bulunmaktadır. Dönüştürdüğü bu görüntü biçimlerini çok kolaylıkla DVD ortamına yazabilme kabiliyetine sahiptir. Kullanıcılara tiyatro izlemenin gereksinimlerinin farkına vardırmak için evde bir ev videosu olma veya bilgisayarda saklama kabiliyetine sahiptir. Tüm DVD biçimlerine uyumlu olan yazılım, kolay, anlaşılır ve hoş bir arayüze sahiptir. Kullanıcılara yol gösteren sihirbazlar yardımıyla yazılımı kullanmak son derece basit hale getirilmiştir. Günümüzün tüm görüntü ve ses biçimlerine destek sağlayan yazılım, ses hızlarında da kullanıcıyı yalnız bırakmamıştır. Çeşitli aralıklarda bit oranlarına destek vermektedir. Tüm bunlarla yetinmeyen yazılım ayrıca kullanıcının günümüz şartlarını düşünerek Flash (.swf) uzantı biçimlerini de bahse konu biçimlere dönüştürebilmektedir.





Photomatix Pro 3.0.1 (Karanlıkta Fotoğraf Çekin Bu Program Aydınlatsın )


Photomatix%20Pro%203.0.1.jpg


Photomatix Pro ile yetersiz ışık dengesine sahip ortamlarda çektiğiniz üç veya daha fazla sayıdaki farkı pozlama değerine sahip fotoğrafı tek bir fotoğrafta birleştirerek inanılmaz güzellikte HDR fotoğraflar elde edebilirsiniz.

Boyut: 3,09




Spyware Doctor 5.0.5.259


Spyware%20Doctor%205.0.5.259.jpg




Spyware Doctor spyware (casus) yazılımları silme ve gerçek zamanlı anti-spyware koruması yazılımı. Bu program sizleri spyware, adware, trojan horses, keyloggerlar, casus çerezleri, adbots, spybots, tarayıcı otostopçuları ve bu tarz kötü niyetli saldırıalara karşı koruyor. Ek olarak Internet Explorer ile gezinti yaparken içerdiği popup engelleyecisi ile isteğiniz dışındaki açılır pencerelerede izin vermiyor. Spyware Doctor kullanımı çok kolay olan ve hızlı tarama motoru sayesinde anlık koruma sağlıyabileceğiniz çok güçlü bir yazılım. Bilgisayarınızdaki güvenliği hiç bir performans eksikliği hissetirmeden yapan bu program ile Live Update seçeneği ile en güncel tehtidlere karşı bile her zaman hazırlıklı olacaksınız.

OnGuard özelliği gerçek zamanlı koruma için tasarlanmış olup bir çok araç ile birlikte bilgisayarınıza karşı olan saldırıları ve kötü niyetli yazılımların faliyetlerini takip edebiliyorsunuz.

Versiyon 5.0 ile gerçekten çok fazla güncelleme ve yenileme çıkıyor karşımıza. Bu esaslı güncellemelerle optimize edilmiş uygulama performansı, bütün değiştirme ve düzenleme kolaylığının vurgulandığı yeni dizayn, ve total Spider teknolojisi göze çarpıyor. Bizlere yeni Intelli-Scan tarama teknolojisini, yeni Site Guard (Site Koruması) yararlığını, ve AntiVirüs korması gibi yeni özelliklerin tanıtıcısı ve habercisi olan bu yeni versiyon ile artık Spyware Doctor daha kapsamlı ve bütün bir koruma aracı olarak bilgisayarlarımızda yerini alıyor.




Total Video Converter 3.12.080330


Total%20Converter.jpg



Her çesit video dosyasını mobil video veya ses dosyalarına (MP4, 3GP, XVid, DivX, MPEG4, AVI, AMR ses formatı) çevirebilir.

3GP, MP4, PSP, iPod, SWF, FLV, DVD, VCD, AVI, XVid, DivX ve MPEG4 formatlı video dosyalarını birbirine çevirebilir.

MPEG formatlı video dosyalarını DVD, SVCD, VCD formatlı video dosyalarına dönüştürebilir, ve daha birçok dönüştürme işlemi yapabilirsiniz. Son zamanların popüler sitelerinden biri olan youtube sitesinde izlediğiniz .flv uzantılı görüntüleri diğer video formatlarına dönüştürebilisiniz.
Yazılımın okuyabildiği formatlar :

Video formatları:
Rmvb (.rm,.rmvb)
MPEG4 (.mp4)
3gp (.3gp, 3g2)
Game Psp (.psp)
MPEG1 (.mpg, mpeg)
MPEG2 PS (.mpg, mpeg, vob)
MPEG2 TS (DVB Transport Stream)
Ms ASF (.asf, .wmv)
Ms AVI (.avi)
Macromedia Flash Video FLV (.flv)
Real Video (rm)
Apple Quicktime (.mov)
FLIC format (.fli, .flc)
Gif Animation (.gif)
DV (.dv)
Açılabilen Dx9 Directshow video formatları
Ses formatları:
CD audio (.cda)
MPEG audio (.mp3, mp2)
Ms WAV (.wav)
Ms WMA (.wma)
Real Audio (.ra)
OGG (.ogg)
Amr audio (.amr)
AC3 (.ac3)
SUN AU format (.au)
Ses barindiran Macromedia Flash (.swf)
Açılabilen Dx9 Directshow ses formatları
Oyun video formatlary:
(.4xm)
Playstation STR
Id RoQ desteklenen oyunlar; Quake III, Jedi Knight 2 ve diğer oyunlar
Çeşitli Interplay oyunları (Interplay MVE)
WC3 Movie
Sega Saturn konsol oyunları (Sega FILM/CPK)
Westwood Studios'un desteklediği formatlar (Westwood Studios VQA/AUD)
Quake II'deki format; Id Cinematic (.cin)
Sierra CD-ROM oyunları; Sierra VMD
Sierra Online oyunları (.sol dosyalari)
Electronic Arts Multimedia (Matroska)
Çeşitli EA Games oyunları; WVE ve UV2 eklenti dosyalary
Nullsoft Video (NSV) formatı
Yazılımın işlem yapabildiği formatlar:
Video formatları:
MPEG4 (.mp4)
3gp (.3gp, 3g2)
Game Psp (.psp)
MPEG1 (.mpg, mpeg)
NTSC, PAL DVD mpeg
NTSC, PAL SVCD mpeg
NTSC, PAL VCD mpeg
Ms Mpeg4 AVI (.avi)
Divx AVI (.avi)
Xvid AVI (.avi)
H264 AVI (.avi)
Mjpeg AVI (.avi)
HuffYUV AVI (.avi)
Swf Video (.swf)
Flv Video (.flv)
Gif Animation (.gif)
Mpeg4 Mov (.mov)
Apple Quicktime (.mov)
FLIC format (.fli, .flc)
Gif Animation (.gif)
DV (.dv)
Ses formatları:
MPEG audio (.mp3, mp2)
Ms WAV (.wav)
Ms WMA (.wma)
OGG (.ogg)
Amr audio (.amr)
AC3 (.ac3)
SUN AU format (.au)
m4a (mp4 audio)

Yazılım yalnızca Windows 2000/XP/2003 işletim sistemlerini desteklemektedir.



Tüm audio ve video formatlarını birbirleri arasında çevirebilir ve youtube 'dan indirdiğiniz .flv uzantılı dosyaları istediğiniz bir uzantı (.mpg, .mov vb.) dönüştürebilirsiz.






TuneUp Utilities 2008

TuneUp%20Utilities%202008%207.0.8007.jpg


TuneUp Utilities 2008, bir performans ayarlama programıdır. Kişisel bilgisayarınızı en yüksek seviyede performansa kavuşturmak için kullanabileceğiniz kullanışlı bir uygulamadır. Program sayesinde ileri düzeyde bilgisayar bilmenize gerek kalmadan sisteminizi çok daha verimli kullanabiliyorsunuz. Windows'unuza rahat bir nefes aldırmak için, webde hızınızı artırmak, geri dönüşüm kutusunu rahatlıkla temizleyebilmek için kullanabileceğiniz faydalı bir program.
TuneUp Utilities 2008 7.0.8007




Program genelde donanımsal olarak geri kalan bilgisayarlar için uygundur. Mesela ekran kartınız sisteminizin grafiksel isteklerine cevap veremiyorsa bu programı kullanarak o grafikleri ekran kartınıza göre ayarlayabilirsiniz. İçerisindeki DiskCleaner ve RegistryCleaner gibi ek araçlar sayesinde bilgisayarınızın diskini ve kayıt defterini düzenleyebilir ve temizleyebilirsiniz. En çok fayda sağlayan da bunlardır.
Sisteminize kurulu olan programları ve eklentileri kaldıramıyorsanız içerisindeki Uninstall Manager özelliği sayesinde bu sorunu da halledebilirsiniz.



TuneUp Utilities 2008 7.0.8001Program sayesinde Windows tamamen sizin kontrolünüzde çalışıyor. StartUp Manager eklentisi sayesinde Windows açılırken çalışması gereken programları ayarlayabilirsiniz. Eğer Windows hakkında geniş bir bilgiye sahipseniz kayıt defterini de bu program sayesinde düzenleyebilirsiniz.
Eğer bunların hepsiyle tek tek uğraşmak istemiyorsanız programı açtığınızda bütün işlemleri devreye sokan 1-Click özelliği bulunmakta. Bu özellik sayesinde yukarıda sayılan işlemleri program bir seferde yapabilir.

Programın son sürümünde Mozilla Firefox tarayıcısını da hızlandırabilirsiniz.


Programın size sağladığı avantajlar ise şöyle:
# Windows'un masaüstünü tamamen kontrol altına alabilirsiniz.
# Gereksiz dosyalardan ve kısayollardan tamamen kurtulabilirsiniz.
# İçerisindeki araçlar sayesinde sisteminizi gözle görülür şekilde hızlandırabilirsiniz.
# İnternet bağlantınızı istediğiniz gibi yapılandırabilir ve hızlandırabilirsiniz.
# Kayıt defterini düzenleyebilirsiniz.
# Geçici hafızayı (RAM) temizleterek daha fazla işlem yaptırabilirsiniz.
# Sisteminizin donanımsal ve yazılımsal bilgilerine ayrıntılı bir şekilde ulaşabilirsiniz.
# Yanlışlıkla sildiğiniz dosyaları geri getirebilirsiniz.
# Güvenliğinizi tehliilaçe sokacak tüm bilgileri sisteminizden kaldırabilirsiniz
# Internet Explorer 7, Firefox 2, Windows Media Player 11 ve Office 2007 programlarını düzenleyebilme
# Dosya sistemindeki hataları otomatik giderebilme
# Güvenli silme özelliğine secure DoD 5220.22-M ve Gutmann metodları






Ulead GIF Animator v5.0.5


wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 655x523 and weights 51KB.
UleadGIFAnimator5.jpg




Gif Animator programı ile animasyonlu gif (animated gif) dosyaları oluşturabilir ve mevcut gifler üzerinde düzenlemeler yapabilir ve bunları kaydedebilirsiniz.

Özellikleri:

Animasyon sihirbazını kullanarak kolay bir şekilde gif'ler oluşturabilirsiniz.

Video dosyalarınızı gif olarak kaydedebilirsiniz.

Resimler, hareketli yazılar ve Ulead PhotoImpact objelerini kullanarak animasyonlar hazırlayabilirsiniz.

Yazılarınıza ve resimlerinize programla birlikte gelen efektleri kullanarak gif'ler oluşturabilirsiniz.

Sahne temelli çalışabilirsiniz.

Yazılarınıza gölgelendirme, neon lamba, yanıp sönme gibi efektler ekleyebilirsiniz.

Video geçişleri ve video filtreleme yapabilirsiniz.

Özel sıkıştırma sistemi ile görüntü kalitesini bozmadan giflerinizi sıkıştırabilir ve az yer kaplamalarını sağlayabilirsiniz.

Sıkıştırma oranını kendiniz belirleyebilirsiniz.

Gif formatının haricinde avi, autodesk animasyon, mov (quicktime), mpeg formatlarında kayıt yapabilirsiniz.

Flash formatında (swf) animasyonlar hazırlayabilirsiniz.

Oluşturduğunuz gif dosyalarını html dosyalarınıza aktarabilir ve böylelikle web'de yayınlayabilirsiniz.

Animasyon hazırlarken önizleme yapabilirsiniz.

Gif dosyalarındaki sahneleri ayrıştırarak jpeg ve png formatlarında kaydedebilirsiniz.

Oluşturduğunuz ve çalıştığınız objeleri Ulead PhotoImpact ve Photoshop nesneleri olarak kaydedebilirsiniz.






Portable Vault (Usb Bellek Şifreleme Proğramı)


PortableVault.jpg





USB Bellek Şifreleme (Flash disk şifreleme, Flash bellek şifreleme)


Bir arkadaşınız USB belleğinizi istediğinde, içinde özel bilgileriniz veya resimleriniz
varsa biraz düşünüyorsunuzdur sanırım. Bu pragramı kullanmaya başladıktan
sonra düşünmenize gerek kalmayacak, hem arkadaşınız USB belleğinizin boş alanını
kullanabilecek hemde sizin içiniz rahat edecek Veya içinde özel bilgileriniz
bulunan USB belleğinizi herkesin kullanabileceği bir bilgisayarda unutursanız
USB belleğiniz çalınsa dahi içindeki bilgilere kimsenin ulaşamayacağından bu
program sayesinde emin olabilirsiniz. Çünkü dosyalarınız 256bit ile şifreli!

Portable Vault, USB Belleklerindeki dosyalarını şifrelemek isteyenler içindir.

256 bit Blowfish şifreleme yöntemi kullandığından başkalarının dosyalarınıza ulaşması olanaksızdır...

 

oguzhan65

Uzman üye
27 Ocak 2010
1,202
0
tukhackteam
WinRAR v3.71 Final Türkçe



winrar3.71.jpg



WinRAR, RAR arşiv yöneticisinin 32-bit Windows sürümüdür. Arşivleri oluşturma, yönetim ve denetimine olanak sağlayan güçlü bir araçtır.

Özellikler :

# RAR ve ZIP 2.0 arşivleri tam olarak desteklenir.
# Çok gelişmiş, orijinal sıkıştırma algoritması
# Metin, ses, grafik, 32-bit ve 64-bit Intel uygulamaları için geliştirilmiş özel sıkıştırma algoritmaları
# Sürükle-Bırak kolaylığı ve sihirbaz özelliği sağlayan kabuk arayüzü
# Komut satırı arayüzü
# RAR olmayan arşiv (7Z, ACE, ARJ, BZ2, CAB, GZ, ISO, JAR, LZH, TAR, UUE, Z) yönetimi
# Katı arşivleme, özellikle çok sayıda küçük dosya veya benzer dosyaların sıkıştırılmasını bilinen diğer yöntemlere göre 10%-50% oranında artırabilir.
# Çoklu cilt arşivler
# Varsayılan veya seçilebilir SFX modüllerini kullanarak kendi açılan arşivlerin (çoklu cilt dahil) oluşturulması
# Fiziksel olarak hasar görmüş arşivlerin kurtarılması
# Çok ciltli arşivlerin eksik parçalarını yeniden yapılandırmaya izin veren kurtarma ciltleri.
# Dosya adlarında Unicode desteği
# Şifreleme, arşiv açıklaması, hata günlüğü gibi diğer hizmet işlevleri.

Yenilikler :

# Yeni hızlı sıkıştırma özelliği ile 4MB yerine 64KB'lık sıkıştırma sözlüğü kullanımı
# Yenilenmiş ISO, TAR, GZIP, 7-ZIP ve BZIP2 desteği
# Virüslere karşı daha etkin koruma sağlayan yenilenmiş güvenlik ayarları
# Yeni komut satırı seçenekleri
# Yeni NTFS dosya sistemi komutları ve seçenekleri
# Yenilenmiş arşiv düzenlemesi
# Yeni program kısayolları ile geliştirilmiş sürükle ve bırak desteği
# Bozuk LZH arşivlerini düzeltip okuyabilme seçeneği
# Yeni arşiv tamiri seçenekleri
# Birçok hata giderilmesi ve performans arttırıcı yenilikler
# Yenilenmiş sıkıştırma oranı (özellikle hazır 3.30 arşivlerine dosya eklerken)
# Yenilenmiş ZIP arşivleri onarımı
# ASCII dosya adları ile ilgili bazı düzeltmeler
# Geliştirilmiş ZIP arşivi kurtarması
# Geliştirilmiş güvenlik seçenekleri ve hata gidermeleri





Xilisoft Video Converter 3.154


Xilisoft%20Video%20Converter%203.154.gif



MP4 den MP3, M4A den MP3, MP3 den WMA, WMA den MP3, AVI, MPEG, WMV, ASF den MP3, MP2 veya WMA, WAV, MP3, MP2, WMA, OGG, AAC, FLAC, APE, VQF veya MP3, MP2 veya WMA ,bunların dışında günümüz teknolojisine uygun video görüntü destekleyen cep telefonları için RM (realone) ve 3GP (QuickTime) programlarının dosya biçimlerine de video dönüştürme işlemi yapabilen kolay kullanıma sahip, oldukça başarılı bir program.








AAA Logo Creator 1.2 + Türkçe


AAA_Logo_1.2.jpg







Oldukça güzel bir logo hazırlama programı. Web sayfanız için birbirinden farklı logoları kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Önceden hazırlanmış 100'den fazla hazır logo ve 8000'den fazla logolarda kullanabileceğiniz objeler içeriyor







Allok MP3 to AMR Converter 3.0.2


Allok%20MP3%20to%20AMR%20Converter3.0.2.gif






Allok MP3 leri AMR formatına sorunsuzca ve kolayca dönüştürür. Bu sayede bu dosya tipini cep telefonlarınızda kullanabilirsiniz. Desteklediği dosya türleri WAV, MP3, OGG, WMA, AC3, AMR, 3GP, MP2, RM, RMVB, RAM, VCD, VOB, AVI, MPEG, WMV, ASF vb gibi. Dönüştürdüğü ses dosyaları türü ; MP3 - AMR, WAV - AMR, AMR - MP3, AMR - WAV, AMR vb. gibi.







Cool Edit Pro 2.1


Cool%20Edit%20Pro%202.1.gif







Ses makinisti, web düzenleyici, çoklu ortam yaratıcısı ya da müzisyen olsanız da olmasanız da, Cool Edit PRO bütün talep edilen ihtiyaçlarınızla buluşan bir yazılım uygulamasıdır. Öncekinden daha güçlü, Cool Edit PRO sürüm 2 Mayıs 2003 teki Syntrillium Yazılımının teknoloji değerlerini elde etmiş dijital ses endüstrisinnin Adobe Systems Incorporated? önermek zorunda olduğu en sonuncu ve en büyük özelliklerle paketlenmiştir. 18 Ağustos 2003'te Adobe, Adobe Audition yazılımı olarak Cool Edit Pro 2.1 in yeni markalanmış sürümünü yayımlamıştır.







Folder Lock 5.5.0 - Dosya Kilidi


Folder%20Lock5.5.0.png






Folder Lock şifre korumalı dosyalar yapabilen, dosyaları iyice gizlemenize yarayan, istediğiniz sayıda klasörü şifreleyebilen, ister sürücüleri, dosyaları, resimleri veya herhangi bir doküman şifreleyebilen hızlı bir dosya güvenlik yazılımı.


Sadece saniyelerinizi vererek bu şekilde basit bir koruma sağlayabileceğiniz bu yazılım ile kilitlediğiniz dosyalar silinemez, yeniden adlandırılamaz, taşınamaz, gizli ve erişimsiz özelliklere bürünüyor. Güvenli bir şekilde klasörlerinizi kiliteyebilir, karıştırabilie veya şifreleyebilirsiniz hemde çok hızlı bir şekilde.

Folder Lock tamamen taşınabilir böylece isterseniz USB belleklerinizi, disklerinizi, yeniden yazılabilir CD ve DVD lerinizi, dizüstü bilgisayarlarınızı istediğiniz tüm özel bilgilerinizi kilit altında tutabileceksiniz. Basit arayüze sahip ve herhangi bir kurulum istemeyen bu program Windows, DOS ortamlarında hatta şifrelediğiniz dosyaları işletim sisteminizi kaldırıp baştan kurduğunuzda bile Folder Lock kendi program dosyasını silmenize izin vermiyor böylece programı korumaya aldığınız şifreyi girmeden program kaldırılamıyorda. İşte tam güvenlik diye buna denir








Gold Wave Editor 9.9.8


Gold%20Wave%20Editor%209.9.8.jpg





Herhangi bir ses aygıtından kaydettiğiniz ses dosyaları üzerinde çeşitli efekler vererek yada kesme, kopyalama, yapıştırma, editleme vb bi çok işlem gerçekleştirebileceğiniz oldukça geniş özelliklere sahip ses düzenleme, dönüştürme programıdır. Program ile ses dosyalarını sıkıştırabilir, ses kalitesini artırabilir, onlarca efektlerden birini seçerek müzik dosyasını mükemmel bi hale getirebilirsiniz.






 

oguzhan65

Uzman üye
27 Ocak 2010
1,202
0
tukhackteam
Google Earth Pro v4.2.025



Google%20Earth%20Pro%20v4.2.025.jpg




Uzaydaki uyduların çektiği görüntülerden kendi evinizi, işyerinizi, sokağınızı veya gideceğiniz bir yeri görmeye ne dersiniz ?

Evet, inanılmaz olduğu kadar da gerçek bir durumla karşı karşıyayız. Google, aslında çoğumuzun hayal ettiği, bazı filmlerde de gördüğümüz, ama bu kadarı da olmaz dediğimiz işi yaptı ve uzaydan çekilen uydu görüntülerini bu programla internet kullanıcıların hizmetine sundu.

Belirlediğimiz bir ülkedeki tüm il, ilçe, köy, kasaba, akarsular, binalar, alışveriş merkezleri, konaklama merkezleri gibi aklımıza gelebilecek herşeyi uydu üzerinden gösteriyor bize. Tabi bu görüntüler anlık değil, belli bir süre öncesinde kaydedilmiş olan görüntüler. Yani pencereye çıkıp kafanızı yukarı kaldırıp el salladığınızda Google Earth'de görünmezsiniz

Artık arkadaşlarınıza evinizin yerini uzun uzun tarif etmenize gerek yok. Google Earth programında evinizin, işyerinizin vs. yerini bulup ister koordinatlarını göndererek, isterseniz de ekran görüntüsü alıp, yerinizi kolayca tarif edebilir, bu görüntüleri kullanarak web sitenize gerçek ulaşım haritaları yerleştirebilirsiniz.
Gayet net ve tatmin edici görüntüler sunan Google Earth beş yıldızlık bir uygulama.









Hidden Recorder v1.7(Gizli Kaydedici)

Hidden%20Recorder.jpg





Program siz kaldırana kadar windowsla beraber baslıyor siz hicbir seye basmıyosunuz kendi kendine ekrandan resim görüntüleri cekip kaydetmeye baslıyo kimse bulamaz esinizin veya merak ettiginiz baska birinin naptıgını görmek icin birebir veya 5 saniyede isyerinde merak ettiginiz kisinin pc sine kurun zamanı siz ayarlıyosunuz bi cafeye girin makinaya kurun gidin ertesi gün aynı makinaya tekrar oturun gelenlerin sifreleri fln calın her 1 saniyeden 1 saat zaman aralıgına kadar kayıt yapıyo kac saniyede bir veya kac dakikada bir resim cekecegini settingsten ayarlayın belirli boyuttan sonra kayıtı ayarlıyosunuz o boyuttan sonra kayıt yapmıyo ctrl+f1 le programa ulasıyosunuz kaydettiklerini daha sonra jpg olarak pc ye saklayabiliyorsunuz










HyperSnap-DX Pro 6.12.02


HyperSnap-DX%20Pro%206.12.02.jpg




Gelişmiş bir ekran yakalama (capture) programı. Bilgisayarınızdaki programlardan, oyunlardan (Direct-X, 3Dfx dahil), DVD'lerden görüntü yakalayıp resim olarak kaydedebiliyorsunuz. 20 tane grafik formatına destek de veriyor.Hypersnap en hızlı ve en basit yoldur , almak için ekran pencerelerden ele geçirir , ekran ve metin esir alırlar.Normal metin kopyalama da mümkün.Sizin yardım sisteminizde içermeyi istediğiniz onu ele geçiren şekiller için mükemmel online danışmanlık,eğitim,manuals çalışma,sunma pazarlama,web sayfa,elektronik posta ve daha fazlası.Hypersnap versatile kullanmak aşırı derecede kolaydır.









ImTOO Mpeg Encoder 3.1


ImTOO%20Mpeg%20Encoder3.1.jpg



ImTOO Mpeg Encoder; MP4, h.264, APE, CUE, CDA, 3GP, 3G2,m4v, ASF, AVI, DVD, DivX, MOV, RM, VCD, VOB, WMV, XviD, Animated GIF, DV Video etc. ve MP2, MP3, AAC, AC3, M4A, OGG, RA, WAV, WMA etc formatları arasında çeviri yapan oldukça başarılı bir program.




 

oguzhan65

Uzman üye
27 Ocak 2010
1,202
0
tukhackteam
Kaspersky Internet Security 2009



wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 640x523 and weights 538KB.
Kaspersky.png




Kaspersky Internet Security 9, kişisel ve sunucu bilgisayarları güvenliği için çıtayı bir adım daha öteye taşıyan yepyeni bir uygulama. Kaspersky firması, antivirüs ve güvenlik deneyimlerini göz önünde tutarak, bu yeni 9 sürüm güvenlik paketi ile, artık güvenlik sektöründe bilirkişilerden olduğunu da tekrar kanıtlıyor. Bu komple güvenlik paketi, beraberinde antivirüs yazılımından, güvenlik duvarına ve hacker aktiviteleri önlemesinden, şifrelemesine kadar birçok özellik ile beraber geliyor.

Programın ayrıntılı özellikleri:
# Çalışan uygulamalar ile yaşanan problemleri gideren yeni iSwift teknolojisi
# Kullanıcı aktiviteleri kaydı
# Zamanlanmış güncelleme seçeneği
# Internete bağlanıncaya kadar programı kapatıp, bağlanınca otomatik olarak açılmasını sağlayabilme
# Azaltılmış desteklenmeyen program listesi
# Yenilenmiş raporlama kaydı
# Antivirüs teknolojisi yenilikleri
# Öneri sistemi yenilikleri
# Fareye hassas özel ana menü
# Yenilenmiş listeleme kontrolleri
# İşlem ilerlemesi çubuğu
# Tüm işlemleri gösteren özel saat simgesi
# Hacker ve zararlı tüm aktiviteleri de belirleyip önleyebilme
# Eski antivirüs ve güvenlik paketlerinden çok daha yeni ve güzel görünümlü paketsel bir arabirim
# 250 adet yeni güvenlik kuralı
# Yenilenmiş SPAM önleyicisi ile POP destekli hesaplardaki e-postaları önizleme yaparak kontrol edebilme imkanı
# IMAP desteği ve filtre seçenekleri
# Güvenilmez programları da denetim altında tutabilme
# Yenilenmiş sihirbaz








Nero Premium Türkçe 8.3.2.1


Nero8.3.2.1.jpg




Açıklama
Popüler CD/DVD yazma programlarından biri olan Nero`nun son ve Türkçe sürümü. İçerdiği Araçlar: Nero Home, Nero Scout, Nero StartSmart 3, Nero Burning ROM 7, Nero Express 7, Nero WaveEditor 3, Nero SoundTrax 2, Nero Vision 4, Nero Recode 2, Nero ShowTime 2, Nero MediaHome, Nero PhotoSnap, Nero CoverDesigner 2, Nero ToolKit, Nero BackItUp 2, InCD 5, Nero SoundBox, Nero ImageDrive








Nod32 Smart Security 3.0.621


Nod32SmartSecurity3.0.621.jpg



Eset Smart Security
Kapsamlı Korumaya Sahip Olun
Adware, botlar, rootkits, spyware, trojanlar, virüsler, wormlar ve diğer malware türlerini engeller. Spamı bloklar. Kişisel firewall içerir.
ESET NOD32 Antivirus’e dayalı: En hızlı, en akıllı ve en güvenli antivirüs çözümü.
Tümüyle entegre güvenlik çözümü.
önde gelen tüm basit ve karışık tehditlere karşı korur ve savunma yapar.
Kolay kullanımlı grafiksel kullanıcı arayüzü sağlar. Kolay ve çabuk kurulur








Driver Genius Professional 7.1622



Driver_Genius_Professional_7.1622.jpg





Açıklama :

Driver Genius Sürücülerinizi EXE dosyası içine yedekleyebileceğiniz çok kullanışlı bir programdır. Sürücünüzü tek tuşla yedekleyebilir veya yedek dosyanızı geri açabilirsiniz. Bilgisayarının hızını korumak isteyen kullanıcılara tavsiye edebileceğimiz bir program.

Özellikleri:


Aygıt sürücülerinizi kolay ve hızlıca yedekleyebilirsiniz.

Sürücülerinizi bir ZIP ya da kendi açılabilen EXE dosyasına yedekleyebilirsiniz

Sürücülerinizi otomatik kurulumlu bir EXE dosyasına yedekleyebilirsiniz ve birden fazla bilgisayara yüklemek için bu dosyayı MS-DOS altında çalıştırabilirsiniz.

Programın sihirbazı sayesinde sürücülerinizi adım adım yedekleyebilir ve yeniden yükleyebilirsiniz.

Yüklü sürücüleriniz hakkında daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Programın kendi veritabanında 20.000'den fazla donanım, 1.000'den fazla donanım sürücüsü bilgisi mevcuttur.

Eski sürücülerinize geri dönmek bu programla çok kolay. Ayrıca tek tuşla donanım sürücülerinizi güncelleyebilirsiniz.

Geçersiz ve az kullanılan sürücüleri silerek sistem performansını ve güvenliğini arttırabilirsiniz.

NVIDIA görüntü ayarları panelindeki birçok gizli seçeneği açar ve daha ayrıntılı değişiklikler yapmanıza izin verir. Bu sayede overclock, AGP , fan kontrolü, OpenGL 2.0 desteği ve daha fazlasını görebilir ve çeşitli ayarlar yapabilirsiniz.

İşletim sisteminiz, BIOS'unuz, işlemciniz, bellekleriniz, disket sürücünüz, yerel diskiniz, CD/DVD sürücünüz, ekran kartınız, ses kartınız, ağ kartınız, modeminiz, klavvyeniz, fareniz, yazıcınız vb. tüm donanımınız hakkında ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

NOT: Program çok gelişmiş ayarlara izin verdiği için son derece dikkatli kullanılmalıdır. Aksi halde sisteminize zarar verebilirsiniz.

Program bir çok download sitesinde 5 üzerinden 5 yıldız aldığı için

kullanılmasını şiddetle tavsiye ediyorum.

Yeni sürüm ile gelen bazı özellikler :
1. Gelişmiş sürücüleri güncelleme ve daha fazla donanım desteği
2. Geliştirilmiş veritabanında 30.000 den fazla donanım kaydı
3. Yeni sürücü download siteleriyle daha hızlı şekilde sürücüler innDirebilirsiniz
4. Geliştirilmiş Sürücü kaldırma fonksiyonları
5. Bazı küçük hataların düzeltilmesi ve İtalyanca program arayüzü eklenmesi ve diğer bazı değişiklikler

Programda şimdilik şu diller desteklenmektedir:

Amerikan İngilizcesi,Oxford İngilizcesi,Almanca,Korece,Danimarkaca,İspanyolca, İtalyanca,Arapça,Malay dili(Malezya dili)









Sam 4.2.2 Profosyonel Dj Programı




Sam4.2.2.jpg





Kolay kulanımlı güzel bir ara yüze sahip çok kulanışlı ayrıca yüksek ses verme kalitesi olan bir program hatta bana göre son versiyonundan daha kulanışlı
eğer bir radyo serveriniz varsa yayın yapmak için ideal bir program djler bilecektir
bir radyo serveriniz yok ise bu program ile müzik dinlemeye bayılacaksınız otomatik liste yayın yapabilme şarkılar arasındaki geciş kalitesi süper internet bağlantınız hızlı ise ve güçlü bir radyo serverine sahip iseniz mp3 pro 320 kbs/44khz yayın vere bilirsiniz ancak turkiyeden kulanacak arkadaşların buna internet hızı yetmeyecektir sanırım











Winamp 5.55 Pro Pack + Eklentiler



wol_error.gif
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 760x275 and weights 64KB.
winamp.jpg





Dünyanın en çok tercih edilen medya oynatıcısı Winamp`ın son sürümü karşınızda … Winamp 5.5 sürümü ile yeni bir görünüm ve alıştığımızdan farklı bir tarz ile ortaya çıktı. Programa eklenen ve ileride çok kullanılıcağı düşünülen özellikler (Dashborad, Remote vb.) beta olarak yazılımda kullanıcılara sunulurken, daha az tıklanabilen alan ile bütün bir arayüz oluşturulmuş bulunuyor.








Ares Lite Edition 2.0.9


aresregular209_installer.png






Popüler dosya paylaşım programlarından biri olan Ares, mp3, program, döküman vb. aramanızı ve bunları bilgisayarınıza download etmenizi sağlar. Programın Türkçe dil desteği de bulunmaktadır.

Programı Türkçe olarak kullanabilmek için kurup çalıştırdıktan sonra Control Panel > General bölümündeki dil seçenekleri arasından "Turkish"i seçin




 

oguzhan65

Uzman üye
27 Ocak 2010
1,202
0
tukhackteam
Ashampoo Burning Studio 7.01 (Türkçe)


AshampooMagicalSecurityv2.01.jpg




Ashampoo Burning Studio kullanıcı dostu bir arayüze ve mükemmel derecede kullanım kolaylığına sahip olan bir veri yazdırma aracıdır. Gerçekleştirmekte olduğu tüm işlevleri ana menüsü üzerinde toplayarak kolay erişim imkanı sunmakta ve tüm işlemlerini birkaç aşamada gerçekleştirebilmektedir.

Yazılımın CD, DVD ve Blu-ray disk desteği bulunmaktadır. Bu üç tür medyaya da veri yazdırma imkanı sunan yazılım daha sonradan yazdırmış olduğunuz medyalar üzerinde güncelleme işlemini de yaptırabilmektedir. Yani isterseniz sıfırdan bir cd, dvd veya blu-ray disk yazdırabilir, isterseniz de bu disklerin üzerine daha sonradan ekleme yapabilirsiniz.

Veri yazdırma işlevinin yanısıra sisteminizdeki mevcut dosya ve klasörleri yedekleme ve almış olduğunuz bu yedeği geri yükleme imkanı da sunan yazılım bu işlemlerini de yalnızca birkaç kolay aşamada gerçekleştirebilmektedir.

Müzik dosyaları üzerinde de neredeyse gerekli olan tüm işlemleri yapabilmektedir. Bilgisayarınızda bulunan ses dosyalarından seçmiş olduklarınızla bir ses cd'si oluşturabileceğiniz gibi mp3 veya wma biçimindeki müzik dosyalarınızı cd, dvd, blu-ray diskler üzerine yazdırabilirsiniz. Müzik cd'lerini ripleyerek sabit sürücünüz üzerinde seçmiş olduğunuz bir alana da kaydedebilme seçeneğini de sunan yazılım bu işlemlerini gerçekleştirmek için hiçbir eklentiye gereksinim duymamamaktadır.

Müzik dosyalarında göstermiş olduğu başarıyı video dosyalarında da göstererek vcd ve svcd biçiminde filmlerinizi yazdırmanıza, bilgisayarınızda bulunan film dosyalarını cd, dvd ve blu-ray disklere kaydetmenize, hazır video klasörlerinizi kullanarak video dvd'ler oluşturmanıza imkan tanımaktadır.

Ashampoo Burning Studio yazılımı elinizdeki cd, dvd ve blu-ray diskleri birebir kopyalama işlevini de başarılı biçimde gerçekleştirmektedir. Cd ve dvd'lerin imajlarını alabilme, imaj dosyalarını yazdırma gibi önemli bir özelliği de bünyesinde bulundurmaktadır.

Yeniden yazılabilir medyalarınızı silme ihtiyacınız için de kullanabileceğiniz yazılım, bir bilgisayar kullanıcısının bu alanda yapmak istediği her şeyi yapabilmesini sağlamaktadır.

Yazılımın Bu Sürümündeki Değişiklikler
# Çoklu-disk dosya yedeği ve CD, DVD, Blu-Ray diskler üzerinde geri alma işlemi.
# Güçlü şifre koruması ile sıkıştırılmış yedek arşiv dosyaları oluşturma.
# CD, DVD, Blu-Ray diskler üzerindeki arşivleri çoklu çaprazlama ile parçalama.
# Arşiv dosyalarının içeriklerini özgün biçimlerine döndürme.
# Bütünleşmiş ses cd'si ripleyici.
# Kopya cd'leri numaralandırma ayarı için yeni seçenek eklemesi.
# İlk denemede dışarı atılan disklerin hemen doğrulanır hale gelmesi.
# Daha kolay ve etkili kullanım için programın yapısında birçok geliştirmenin yapılması.







AVG Internet Security v8.0.93


avg.jpg





Ev ve Küçük ofis kullanıcıları için tam koruma. Virüs, worm, trojan, spyware, adware, hacker ve spam'ları içeren en önemli İnternet tehlikelerine karşı tam güvenlik koruması.

İçerik:
- Anti-Virus - Virüs,worm ve trojan'lardan koruma sağlar.
- Anti-Spyware - Spyware, adware ve diğer kötü amaçlı programlardan koruma sağlar.
- Anti-Spam - Phishing ataklarına karşı koruma ve spam filtreleme sağlar.
- Firewall - İnternet korsanlarına karşı koruma sağlar.edilir.










MoonStar Mtu Sözlük


moonstar.gif




MoonStar Mtu Sözlük, ödevlerinizde, kitap okurken anlamını bilmediğiniz veya unuttuğunuz Türkçe-İngilizce, İngilizce-Türkçe kelimeleri, Türkçe kelimelerin eşanlamlılarını ve adam asmacaya benzeyen oyunları bulabileceğiniz kaliteli ve kullanışlı bir sözlük.








Turing Türkçe&İngilizce Çeviri 7.01


turingscreenshot1da1.jpg




Turing Çeviri programı ingilizce -> türkçe ve türkçe -> ingilizce çeviri yapar. Turing programı şu an için basit cümleleri çevirmekle birlikte, program halen geliştirme aşamasındadır. Programın en önemli avantajı; tam sürümü ücretsizdir.
Turing kurulum gerektirmez. Zip dosyasını açıp Turing.exe isimli dosyayı çalıştırabilirsiniz. Ayrıca hazırlanmış hikayeleri ile cümle cümle çeviri yaparak ingilizceyi daha iyi ve daha hızlı öğrenme imkanını sunuyor. Kendi sözlüğünüzü yaratıp daha sonradan öğrenilen kelimeleri Turing bünyesine katabilirsiniz.




 

oguzhan65

Uzman üye
27 Ocak 2010
1,202
0
tukhackteam
ae4n86.gif



Dışarıdan gelen tehditlere karşı kullanabileceğiniz bir çok güvenlik programı bulabilirsiniz. Buna karşılık çalıştığınız şirkette ya da sahip olduğunuz şirketin, şirket içi veri güvenliğini nasıl sağlayabilirsiniz? Kısa bir örnek ile konuyu özetliyelim. Bir yazılım firmasında çalıştığınızı var sayalım. 3 aydır üzerinde çalıştığınız bir proje... Bir sabah işyerinize geliyorsunuz projenizin bilgisayarınızdan silindiğini ya da bir başka arkadaşınızın projesinde sizin çalışmalarınızı görüyorsunuz. Sanırım bu durum son derece sinir bozucu olurdu. Bu gibi benzer durumları yaşamamak için Ecora DeviceLock'ı önce bir inceleyin. Eminim şirket içi güvenlikte kendiniz için ihtiyaç duyacağınız güvenlik sistemini bulacaksınızdır.

Active Directory Grup Policy ile pek çok kullanıcı yetkisini belirleyebilirsiniz ama uç noktalardaki takılıp çıkarılan cihazlara erişimi kontrol edemez veya erişim için belli zaman aralıkları koyamazsınız.Ve sizden bu cihazlara erişimi kontrol etmeniz, ayrıca bunları raporlayabilmeniz isteniyorsa, aradığınız çözüm Ecora DeviceLock'tur.

Anahtar özellikleri şöyle özetlenebilir:

USB ve Firewire portlar, WiFi ve Bluetooth adaptörler, CD-ROM'lar, disket sürücüler ve diğer sökülüp takılan cihazlar için merkezi erişim denetimi
Ağ'a bağlı olan ve olmayan sistemleri denetleyebilme
İsterseniz sadece önceden belirlenmiş USB portların kullanıma açık olması ve tüm diğerlerine erişimi engelleyebilme özelliği (USB white list)
Disklerin yanlışlıkla formatlanmaya karşı korunabilmesi
Seri ve paralel portlardaki erişimin denetlenebilmesi
Bir Active Directory ortamında, izin ve ayarların Group Policy ile dağıtılabilmesi



http://rapidshare.com/files/20050488...k__6.0.592.rar


Driver Max 4.91

2uskj0j.jpg


DriverMax sizleri Windows driverlarınızı kolaylıkla tekrar kurmanıza yardımcı olan bir program. Artık az bulunan driverları disklerinizde veya internet üzerinde aramanıza gerek kalmıyıcak. CD lerinizi deşip hangisi hangi donanım cihazımın driver CDsiydi diye kafanızı meşgul etmiyiceksiniz. Basitçe bütün driverlarınızı tek bir sıkıştırılmış dosyaya koyabiliceksiniz. Windowsunuzu tekrar yüklediğinizde hepsini tek bir yerde toplamış olucaksınız.

Ne zaman bütün driverlarınızı tekrar yüklemeyi planladığınızda, DriverMax sizlere tekrar yardımcı olabilir: 5-10 dakika içinde tek bir bilgisayar restartıyla bütün herşeye yeniden sahip olabiliceksiniz. DriverMax aynı zamanda bütün driverlarınız hakkında raporlar görüntüleme özelliğinede sahip. Bu özellik başka makinelerle makineniz arasındaki yüklenmiş driverları test etmeniz esnasında size çok yardımcı olabilir.


http://rapidshare.com/files/20050523...r_Max_4.91.rar

File Recover 7.0.0.38

fbet0g.gif


File Recover, güvenli, kolay kullanımlı, sabit disklerde ve disketlerde silinmiş dosayalrı kurtaran bir dosya kurtarıcıdır. Önemli belgelerinizi ya da diğer dosayaları kazayla sildiyseniz File Recover ile kurtarabilirsiniz. Dosyasınızı Geri Dönüşüm Kutusundan sildiyseniz bile.

Özellikleri

Seçilen sürücüdeki tüm dosya ve klasörleri tarar
Dosya isminin kullanarak arama yapar
Hızlı tarama motoru
Standart IDE/ATA/SCSI ve içeriği 8 GB'denbüyük dikler için destek
Windows FAT32 ve NTFS dosya sistemleri için destek.

http://rapidshare.com/files/20050642...r_7.0.0.38.rar


Lavasoft Ad Aware 8.0.2 Pro 2009

25iyqg3.jpg



Ad-Aware Standart Sürümü dalında ödül kazanmış, ücretsiz (kişisel kullanım için), çoklu zararlı içerik (Trojan vb.. zararlı progr*****lar) bulma ve silme özellikli, zeng.gifin yardım içeriğine ve ürün desteğine sahip bir Ad/Spyware Engelleyicisidir.

Bu program ile sistem hafızanızı, kaydınızı, sabit, çıkartılabilir ve optik sürücülerinizi tüm bu zararlı programlara ve reklamlara karşı taratabilir ve üstün tarama özellikleri ile sorunsuz ve güvenli bir sisteme sahip olabilirsiniz.

İnternet ve Ağ ortamındaki güvenliğinizi Ad-Aware programına bırakın. Yeni gelişmiş özellikleri ile işini en iyi biçimde yapacağına emin olabilirsiniz.

Programın Bu yeni ve tamamen ücretsiz (Sadece Ad-watch çevrimiçi tarama seçeneğini kullanabilmek için kayıt olmanız gerekiyor) kişisel kullanıcı sürümündeki yeni eklenen özelliklere bir gözatacak olursak:

Yeni Şifreli Ayarları ile 3.Parti yazılımların kaldırma işlemlerine karşı tam koruma (Bazı programlar Ad-Aware programını bilgisayarınıza yüklendiklerinde otomatik olarak kaldırabiliyorlardı)

Tarama Motoru Geliştirmeleri (DLL dosyaları ve hafıza üzerinde de yeni CSI Motoru ile üstün tarama)
Genişletilmiş Kayıt Taraması (Çoklu Kullanıcı Kayıtları taraması, Olası trojanlara karşı da tarama, Oldukça hızlandırılmış uygulama)
Genişletilmiş Sürücü Taraması (NTFS sistemleri taraması, CAB dosyaları taraması, Daha küçük referans dosyaları ve hızlandırılmış uygulama)
Kullanıcı Ara Birimi Yenilikleri (Özel Temalar Desteği, Daha Çok Özelleştirilebilir Eklenti Desteği, Çevrimiçi TAC veritabanına erişim)
Çok Sayıda Yeni Küçük Ayar Desteği (Tweak Ayarlarındaki birçok yeni özellik)
Kayıt Dosyası Yenilikleri (Daha fazla detay ve referans dosyası içeriği gösterilmesi)



%30 arttırılmış tarama
Gelişmiş CSI taraması
Yenilenmiş arabirim
Tarama esnasında yaşanan takılmaların giderilmesi
TAC güncellemeleri ve hata düzeltmeleri
Genişletilmiş kategori listesi
Birçok eski sürümdeki hata giderilmesi ve hızlandırıcı ek ayarlar.

http://rapidshare.com/files/20051017...2_Pro_2009.rar

Movie Collector Pro 6.1.1

efh3zt.jpg


Movie Collector, kişisel bir film kataloglama yazılımıdır. Tarayıcıdan barakod tarayıp ya da film türü ve başlıklarını veritabanına ekleyebilirsiniz. Bir filmle ilgili tüm verileri girebilirsiniz. Yıl, oyuncu, tür, stüdyo, yönetmen, resim, senaryo, ülke, dil, altyazı gibi. Film bilgilerini otomatik olarak internetten innDirmeye imkan tanır.

Filmlerinizi veritabanına ekledikten sonra ekranda film koleksiyonunuza göz atabilirsiniz.
Türkçe dil desteği sayesinde programı kullanmak ve veri girişi yapmak oldukça kolay.
Programın Windows haricinde Mac OS X sürümü de mevcuttur.

http://rapidshare.com/files/20051206..._Pro_6.1.1.rar

Cyberlink Power Producer Ultra 5.0.1.1308

1z2io8g.jpg


DVD'leri yavaş yavaş rafa kaldırılıp Blu-ray ve HD-DVD'lerin devrine ayak uydurma zamanımız yaklaşıyor. Sıradaki soru ise yüksek çözünürlüklü videoları düzenleyeceğiniz programların kalitesi olacak. Cyberlink PowerProducer 5 de bu konu için uygun bir örnek. Sayıları az olsa da PC üzerinde yüksek çözünürlüklü medyaları düzenlemeye yarayan programlar boy göstermeye başladı. Mesela tek uygulama içinde piyasadaki tüm medyalara yazabilme, Blu-ray'ler ile verimli çalışma ve filmlerin içine bölümler yerleştirmenize imkân veren seçenekleri de göz dolduruyor. Kişisel arabirimizi oluşturabildiğiniz gibi oynatma listesi yaratma yeteneği incelediğimiz diğer hiçbir yazılımda bulunmuyordu.

http://rapidshare.com/files/20052065...5.0.1.1308.rar


SwishMax 2 Build 2009.01.20
15647i9.jpg


Flash kullanıyorsanız artık swishmax'a geçmenin zamanı geldi. Macromedia Flash'ın pabucunu dama atacak kadar iyi bir program olan swishmax webmasterlerin işine çok yarayacak içinde 250 efekt bulunan swishmax işinin ustası gibi... Otomatik şekil çizme aracı, kendine özgü ileri düzey script dili, dinamik içeriği, formları diğer web bileşenlerinden ekleyebilme ve diğer uygulamalara gönderebilme özellikleri bulunuyor.

http://rapidshare.com/files/20052407...2009.01.20.rar

Tanida Demo Builder 7.2.0.0

c2261.jpg


Harika sunumlar hazırlayabileceğiniz mükemmel bir yazılım.
Demo Builder, yazılım ve sistemlerin nasıl çalıştığını gösteren işitme ve görme ile ilgili flash görüntülerini oluşturan bir yazma aracıdır. Yazılım, uygulama simülasyonları yaratma için son derece ideal bir yapıda olup, sunuşlar ve etkileşimli görüntüler yapmaktadır. İşlerinizde görsel olarak organizasyon için size yardımcı olmakta, yeni yazılımdaki öğretmen kullanıcılar, sistemler ve uygulamalarınız için e-öğrenme kabiliyet ve sistemlerini sağlamaktadır. Kullanımı son derece kolay ve anlaşılır bir arayüze sahiptir.

Yazılım, bir uygulamanın ekran görüntülerini alarak çalışmaktadır. Mevcut hareketleri kaydederek, bu hareketlerin bir simülasyonu oluşturması için, uygulamayı istenilen zamanda hazırlayabilmektedir. Yazılım, kendiliğinden kayıt hareketlerine sahiptir.

Herbir ekran görüntüsü, düzenleme penceresinde görsel yardımlarla kullanıcıya yol göstermekte ve istenilen nesneler ilave edilebilmektedir. Nesneleri kaydettikten sonra, birbirini izleyen zaman [sequencing for] içinde nesneleri değiştirmekte ve kullanmaktadır. Görüntüler tamamlanınca, üç farklı biçimde dosyaları dışarıya çıktı alabilmektedir [Flash(.SWF), bağımsız (Windows, Linux, Macintosh) ve resim dosyaları]. Yazılım, dosyaları e-posta yolu ile FTP veya sabit diskinize gönderebilmektedir.

http://rapidshare.com/files/20052613...er_7.2.0.0.rar

Total Video Converter 2.0
e0hmog.jpg


Total Video Convert çoğu video ve ses formatları arasında dönüşüm gerçekleştirebilen bir yazılım. Geniş dosya desteği, kolay ve hızlı işlem yapması, videodan sesi ayırma ve toplu işlem gibi özellikleri ile tüm video convert işlemleriniz için komple bir çözüm
sunuyor

http://rapidshare.com/files/20052715...verter_2.0.rar

Xilisoft Dvd Creator 3.0.38.0801

29dbmky.jpg


Xilisoft DVD Creator; DVD filmlerinizi düzenliyebilir kesip kisaltabilirsiniz. Videolarınızı farklı uzantılara çevirip kaydedebilirsiniz.

Menülü Dvdler Hazırlayabilirsiniz

http://rapidshare.com/files/20052871....0.38.0801.rar

Xilisoft Media Toolkit Ultimate 5.0.46.1113

35bika9.gif



Xilisoft Media Toolkit Ultimate, 5 şahane ürün içeriyor: DVD Ripper Ultimate, Video Converter Ultimate, DVD Copy Express, DVD Creator ve Audio Maker… Xilisoft Media Toolkit Ultimate, DVD filmleri ripleme, dönüştürme, HD yüksek çözünürlüğü de içeren birçok video formatını birbirine dönüştürebilme, DVD filmleri kopyalama ve yedekleme, birçok video formatından DVD’ler oluşturabilme, ses dosyalarını birbirine dönüştürebilme, CD ve sesleri ripleme ve müzik CD’si oluşturabilme özelliklerine sahiptir.

http://rapidshare.com/files/20053504....0.46.1113.rar

All 2 Waw Recorder

All2WAV Recorder bir ses kayıt ve çalma programı. All2WAVile mikrofondan, herhangi bir internet yayınından, oyunlardan veya multimedya dosyasından wav formatında ses kaydedebilirsiniz

http://rapidshare.com/files/20053547...w_Recorder.rar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.