Discord'da nasl sunucu patlatılır?

MaxBey

Üye
23 Haz 2019
52
0
şimdi arkadaşlar ben 100 token satın aldım arkadaşlar ama program yok bana sağlam bşr program gerekiyorda
yardımcı olursanız çok çok sevinirim. discordda sunucu patlatmak için
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

S.A.B.E.R!/

Basın&Medya Ekibi Deneyimli
14 Mar 2017
4,187
579
26
Sakarya
Cevap: discord spam sunucu patlatma

teşekkürler nasıl mod olunuyor THT de ?

Merhaba, moderasyon ekibine alındığınız zaman direkt moderatör olmazsınız, ilk başta stajyer moderatör (asistan) olarak görev alırsınız. Belli bir süresi yok ancak moderatöre terfi için kendinizin bilgiye açık, araştırmacı olduğunu bize kanıtlamanız lazım, yada online sürenizin yüksek olup verilen görevleri yapabileceğinizi düşünüyorsanız alımlar açıldığı zaman başvurunuzu yapabilirsiniz. Alımları forum hakkında bölümünden takip ediniz.
 

shxrty

Yeni üye
4 May 2020
3
0
Eğer istersen kendi yaptığım discord botu var, sunucu patlatmak için fakat o sunucuda yüksek düzeyde perminiz olması gerekmekte örneğin "yönetici" izni olan bir perm daha sonrasında gerisini bot halledecektir
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.