Network DoS veya DDoS ile veritabanı patlatma nasıl yapılır?

ChFatih

Yeni üye
20 Haz 2020
10
0
böyle birşey yok hocam erişime kısıtlarsın budur sonra açılır site ve sana gülerler clouddan aktif edip hem duvarı açarlar hemde yurtdışı blok sende o gülenlerin malzemesi olmaktan kurtulamazsın
 

ferhat451

Üye
25 Ocak 2019
93
0
TuranDevleti
Merhaba..

DoS veya DDoS ile veritabanı patlatma pek etkili olmuyacaktır bunun yerine veritabanı saldırılarında bot net ağı tercih edilmekte. Bot net saldırısı yapmanız daha iyi sonuç almanızı sağlayacaktır.

İyi forumlar..
 

RageUnseen

Adanmış Üye
29 Ağu 2015
6,880
248
İstanbul
Bir VDS satın alıyorsun daha sonra bir server seçip IP ping yolluyorsun güvenliği düşünce saldırıyorsun bu kadar basit dostum veritabanını düşürmek örnek konular da atayım.

[ame]https://www.youtube.com/watch?v=vfj_iw6yCEQ[/ame]
 

notpsy

Yeni üye
17 May 2020
5
0
selam,
DDOS bir sunucuya packet gondermektir ve sunucu bu packelere cevap veremiyecegi icin cokuyor.
bu arada ddos yasa disi dir !

ddos icin vps veya vds alabilirsin
 

whatamnotsaying

Katılımcı Üye
29 Mar 2020
408
5
C dillerinde memory buffer overflow olabiliyormuş haliyle cgi ile websitesi kodlanılabilir c dilleriyle onun dışında bi bilgi sahibi değilim bu konu hakkında. Google'a yazınca da ddos'un bu özelliğini göremedim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.