Dünyanın en iyi antivirüs programı

sizce hangisi en iyisi


  • Kullanılan toplam oy
    3,612

ssurgunn

Üye
12 Tem 2009
73
0
bence en iyi koruyan ayri ama onlar da genelde cok sistem kaynagi harciyor, ustelik de lisans sifre derdi flan.. ben AVG kullaniyorum, degistirmeyi de dusunmuyorum.
 

BackBox

Katılımcı Üye
3 Tem 2007
940
2
Kartepe
nod32 neresi iyi arkadaşlar çok basit bir yöntemle devre dışı bırakılablıyor...
direk cmdden veya bir bat dosyasını içine
taskkill /t /f /IM egui.exe

yazarak nod32 kapatılabiliyor...
antivirüs eğer kapatılırsa virüsler bilgisayarınızda çirit atar...isterseniz.bir deneyin..
 

CoveRed

Kıdemli Üye
9 Eki 2008
2,451
7
!!! TANRI DAĞLARı !!!
Kaspersky iyide kasıyo gerçi bn için sorun yok teknosadan 1 yıllık aldım kafam arahat ama eğer kaspersky kullanmak isteyen ark ram mutlaka 2gb olmalı bn 4 gb ram var windows vista black v2 kurdum hiç problem çıkmadı ama 2gb altındaysa eset öneririm.
 

atisokan

Yeni üye
6 Tem 2009
8
0
PANDA INTERNET SECURITY microsoftun sitesinden yönlendiriliyosunuz.. en babası.. diğerleri halt etmiş...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.