Dünyanın en iyi antivirüs programı

sizce hangisi en iyisi


  • Kullanılan toplam oy
    3,612

nebula55

Üye
17 Tem 2009
220
0
kasper i tek geçerim yaptığım araştırmalarda (nod32 dahil) kasper olanlar hariç bütün pc lerden şifreleri çalıdık(backtrack ile)
 

manyeaks

Yeni üye
5 Şub 2010
22
0
mars:p
kaspersky iyi evet.ama ben avast kullanıyorum; ) nod da bulmuyor tarama yaptıktan sonra dunyanın virüsü çıkıyor :D:D
 

mr4power

Yeni üye
8 Tem 2009
15
0
anti virüslerin hepsi aynı çalışır önemli olan en fasla kangi antivirüsün kullanıldııdır eer a antivirüsünü kullanan azsa tanıdıı virüs miktarı az olur çünkü adamlara bulaşan virüsmiktarı az olduundan daha az şüpeli dosya antinin serverine gelip incelecektr ama b antivirüsünü kullanan sayısı fazlaysa o antinin serveri daa fasla şüpheli dosya inceleyecektr ve tanıdıı virüs miktarı daha fasla olacaktır bu nedenle en çok tercih edilen antivirüs programını indirmenizi öneririm
 

emreabayli

Yeni üye
14 Eyl 2009
13
0
ne fod 32 ne avst ne başka bişey dünya en güvenligi anti vürüs programı ............ dur sis bulun merak edenler arştırsın..................!
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.