easyname.com Ücretsiz Domain Hakkında

Clows

Yeni üye
29 Ocak 2016
4
0
Arkadaşlar öncelikle forumda yazılmış olan yazıları okudum ve ona istinaden bi bilgilendirme konusu açmak istedim.
easyname.com sitesi 31.01.2016 tarihine kadar geçerli
12 AY ÜCRETSIZ Web alanı 20 GB ve ücretsiz .com .at .work .net .vb domain vermekte son 2 gününüz.
Siteyi açtıktan sonra sağ alt tarafta şöyle bi alan var ordan şipari ver ve ilerleyin

Arkadaşlarımız siteden yapamadıklarını gördüm bu konuyla ilgili biraz araştırdım, easyname.com'a ticket attım ki şöyle bişey yazdılar:

Dear Ladies and Gentlemen,

thank you for your interest in our services.

Unfortunately we only have a limited number of free products for each country. Due to huge demand and success this limit has been reached for your country faster then expected.
We are truly sorry that you could not register for free this time, however this was not our last promotion and we are happy to announce more events to come in the near future!

Sincerely,

Your easyname-team
--
easyname - Domains for smart people

Tel: +43 (0)1 / 353 22 22
E-Mail: [email protected]


Özetlemek gerekirse Türkiye'ye verilen limitin üstüne çıkılmış durumda. Ben şöyle bi şekilde hallettim bu sıkıntıyı: Eğer yurtdışında örneğin İngiltere'de arkadaşlarınız tanıdıklarınız var ise onların cep telefonu numarasına mesajı gönderin ve kod hemen geliyor onaylanıyor. Ayrıca sms gönderip okuyabildiginiz siteleri biliyorsunuzdur(receive sms)Bu siteleride denedim fakat sms gitmiyor. O yüzden tanıdığınız var ise yurtdışında bu konu ile ilgili vaktiniz az kaldı.

Bu 2 gün önce aldığım ücretsiz site buyrun burdan kontrol edebilirsiniz:
www.soruyanitlar.com
 

Clows

Yeni üye
29 Ocak 2016
4
0
Ben sadece yardımcı olmak için forumdaki arkadaşlar yapamamışlar sanırım onun için bi bilgi verdim. Açıkcası ne kadar güvenilir olduğunu bilmiyorum. Yazdıklarım yararlı olduysa ne mutlu bana :)
 

InvisibleLord

Katılımcı Üye
14 Eyl 2011
984
0
Yoğun Bakım
Detayları okumak lazım mobilim bakamadım ilk yil ücretsiz sonra ücretli diyebilirler ki godaddy 1 yıl alan adı ücretsiz veriyor ama not düşmüş en az 2 yıl almak zorundasınız hizmet. Okumak lazım küçük yazıları
 

Hau

Katılımcı Üye
1 Ocak 2016
721
0
192.168.0.61
Kardeşim ve arkadaşlarım bu kampanya bitti! Kampanyayı alırken telefon numaranız ile doğrulama kodu istiyor. Doğrulama kodunu girince ise kampanyanın bittiğini belirtiyor.
 

Clows

Yeni üye
29 Ocak 2016
4
0
Kardeşim ve arkadaşlarım bu kampanya bitti! Kampanyayı alırken telefon numaranız ile doğrulama kodu istiyor. Doğrulama kodunu girince ise kampanyanın bittiğini belirtiyor.

G3ZG4N

Yazdıklarımı okumadığın için teşekkür ederim sana :) fakat vaktin varken alabilirsin :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.