EMAIL - elinizdeki tek seyse nasil hacklersiniz?

Pandaa

Uzman üye
6 Tem 2015
1,412
0
Merhaba arkadaslar, belki birileri iyi fikir taktik sunarsa tesekkur ederim. Simdi elimizde hedefle bagli bir tek email adresi varsa, nasil yol izlemeliyim , telefon numarasini nasil bulurum?
 

vιcεηтε

Katılımcı Üye
18 Ocak 2019
536
8
Sevilla
Merhaba arkadaslar, belki birileri iyi fikir taktik sunarsa tesekkur ederim. Simdi elimizde hedefle bagli bir tek email adresi varsa, nasil yol izlemeliyim , telefon numarasini nasil bulurum?

Merhaba,
Sosyal mühendislik ile fake bir mail göndererek kendisine trojan gömmüş olduğunuz bir dosyayı yedirirseniz, trojani açmış olduğu cihazı kontrol altına alabilirsiniz.
İyi forumlar.
 

Criminal^

Uzman üye
22 Eki 2014
1,154
2
Tokyo
Sosyal Mühendislik ile sahte bir mail ve senin hazırladığın sahte websitesine yönlendirebilirsen hangi sitenin sahte tasarımını kurduysan o hesabını çalabilirsin. Artık resim, müzik vb. dosyaların içerisine virüs yerleştirme kullanılıyor bu şekilde bilgisayarına indirtebildiğin bir resime virüs yerleştirerek de ele geçirebilirsin.
 

ROE

Üye
16 May 2019
151
0
Bremen
Merhaba mail ile yapabileceklerin:

1- Bağlı sosyal medya hesaplarını ele geçirip numarasını öğrenebilirsin

2- Bağlı üyelik, site, hesap vs. Üstüne alabilirsin

3- Banka Ekstreleri, dekontlar varsa bunları illegal kullanabilirsin.

4- İletişim ayarlarından'da numarasını görebilirsin iyi forumlar.
 

Pandaa

Uzman üye
6 Tem 2015
1,412
0
Arkadaslar, Maltego diyen var , link atan var ancak herhangi sonuc alamadim. Mail serveri Gmail , Tesekkur ederim yorumlariniz icin , daha sonuc alamadim.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.