En ilgi çekici KALICI UZAKLAŞTIRMA sebebi :)

junierkose12

Katılımcı Üye
31 Tem 2017
472
0
Dünya
Hesabımı 4-5 gün önce weste geçirdim plat 1 başladım ve 4 günde elmas 1 e ulaştım trde emeğimin karşılığını alamadığımı düşündüm . Profesyonel oyuncu olmak için hayallerim vardı ... Taa kii ... Elmas 1 e çıktım westte ve seriyi kazandığıma dair bilgilendirme geldikten sonra hemen ardından şu bilgilendirme geldi '' Hesabın kalıcı olarak askıya alınmıştır '' . Mailime baktım gelen yazıda şunların ingilizcesi vardı yani benim chate yazdıklarım :
'' BUNU BAŞARABİLİRİZ , FLAME YAPMAYI KES , SHYVANA AHRİ VAYNE TRYNAMERE JANNA OLARAK LATEDE ÇOK GÜÇLÜYÜZ , HADİ YAPABİLİRİZ '' vb vb ve bunların ''Olumsuz davranış olarak nitelendirildiğini öğrenmek beni şok etti . Profesyonel oyuncu olma hayallerimi elimden aldığınız için teşekkür ederim riot ...
Edit : Şu ana kadar hiç uzaklaştırma cezası yada chat kısıtlaması almamıştım . Teşekkürler hiçbir uyarı veya sinyal olmadan hesabımı kalıcı olarak banlamayı tercih ettiğiniz için :)) 3 yıllık hesap , onca kostüm , onca emek , bir hiç içinmiş takımıma destek vererek banlanacağım hiç aklıma gelmezdi teşekkürler :)
 
Son düzenleme:

bahittin01

Yeni üye
29 Tem 2017
30
0
en temizi lol ü bırakmak böyle rekabet olmıyan strateji oyunları oyna sakin ve rahat oluyo
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.