En kolay programlama dili?¿

Bertuğ Kağan

Uzman üye
23 Eki 2015
1,872
1
sanal tomb
Hepinizi Selamlıyorum
Arkadaşlar ben 15 yaşındayım. programlama ögrenmek istiyorum. En kolay dil hangisi? C perl python vb vs. ?? Hangisi?. Ayrica internetten kitap sipariş etsem bana bi faydası olurmu? Programlama öğrenmek icin internete gerek varmı? ((İnternetteki tüm videolarla birlikte kitabınıda alsam olmazmi?))
Saygılarımla...
 

DR4K0L0L

Katılımcı Üye
24 Şub 2016
891
1
Başlangıç olarak, eğer Cross-Platform çalışmak istiyorsan Python öğrenebilirsin. VBasic de öğrenebilirsin, fakat Cross-Platform olarak çalışmıyor. Mono ile belki çalıştırılabilir. VBasic'den pek hoşnut olduğumu söyleyemem. Java, candır... Web programlama öğrenmek istiyorsan, HTML öğrenebilirsin. Sonra ise, CSS... Daha sonra PHP, ASP, JS, diyerekten devam edersin...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.