eski konuları göremiyorum neden ?

muharreem34

Katılımcı Üye
12 Eki 2015
382
2
uzay
arkadaslar merhabalar eski yada bilen arkadaslara bir sorum var ben buranın eskilerindenim bir sürü siber alanla ilgili konu açılırdı linkleri kaydederdim sonra okumak için örn 2018 2019 yıllarında ki konular. fakat linklere tıkladıgımda konuya erişemiyorum. toplu konuların alayı mı kaldırıldı noldu bilen var mı ?
 

ByZehirx

Yaşayan Forum Efsanesi
10 Şub 2012
12,390
2,005
Dinlenmede.
Millet kafasına göre yazmış.
Forumda hiç bir konu yöneticiler tarafindan silinmez ayrıca çöp kutusuna taşınsa dai silinmez fakat şöyle bir olay var tht zaman içerisinde alt yapı taşıma işlemleri gerçekleştirdi bu olaylar yaşanırken bazı konuların eski sunucudan yeni sucuya geçişi sırasında aksaklıklar ve konu kayıpları yaşandı isteyerek olmadı fakat oldu. Sebebi bu (!)
 

'Anka

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
8 Eyl 2021
3,376
2,570
Merhaba, şimdi forumda kesinlikle konu silinme işlemi yapılmaz aksine çöpe taşınır. Aradığınız konuyu bulamıyorsanız ya çöptedir ya da görme yetkinizin olmadığı yerdedir. Eğer linki varsa tıkladığınızda zaman bu konuyu görme izniniz yok gibi bir uyarı çıkarsa bilin ki görme yetkinizin olmadığı bir yerdedir. Onun haricinde ya silindi eski zamanlarda ya da kayıp.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.