exe dosyalar acilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

L!D3R

Katılımcı Üye
31 May 2010
435
0
Burasi
Arkadaslar Windows 7 Ultimake surum 6700 versiya 6.1 2009 kudum hersey yolunda gidiyordu bi oyun icin dil paketi indirdim acmak istedim dosya exe uzantiliydi ama acilmadi kucuk bi pencere geldi 1 saniyeye kapandi diyer exelerede baktim onlardada boyle oldu.Simdi sorunum exe dosyalarinin acilmamasi yardim ede bilirmisiniz?
 

L!D3R

Katılımcı Üye
31 May 2010
435
0
Burasi
sorun cozuldu sizdede boyle sorun olursa exfix_vista.reg dosyasin iternetden indirip kurmanizi oneririm.Vistayada Win 7 yede kurula biliniyor ve ise yariyor .u aksamlik bu kadar kalin salicakla .Konu kilit please...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.